Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS önlisans Programı kapsamında nereleri tercih edeceksiniz?

60,97551 puanım ve 7144 sıradayım 2 yıllık tekstil önlisans mezunum artık atanacağıma inanmıyorum 3 defa sınava girmeme rağmen :(

ışıkışık.

Mersini seçecekseniz irtibatta olalım. Ben de Mersini istiyorum. Aynı yerleri tercih edip de yakmayayım tercihlerimi..

İyi tercih yapmak çok önemli puanım ve sıralamama güvenemiyorum iyice araştırıp tercih yapıcam, düne kadar yaşadığım şehiri yazmak istiyordum ama ilk atamada atanmak istediğim için farklı şehirleri de yazmayı düşünüyorum..

Mrb arkadaslar onlisans 77puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum

karbeyaz25

Şuan bişey demek için çok erken arkadaşlar acelece davranıyor tercih kılavuzu açıklanıcak görücez neyin ne olduğunu ondan sonra detaylı bir çalışma yapıcam, uygun şehirlerin listesini çıkarıp kurum kurum araştırma yapıcam şimdiden araştırdığım kurumlar var, sizinde elinizin altında internet var 2012 ve 2014 istatistiklerine bakarak kurumları araştırarak bilgi sahibi olabilirsiniz..

erdo33 ışıkışık. nuri3558 öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Ben Hataylıyım önlisans muhasebe bölüm mezunuyum 84 puan aldım siralamam 316 hatay ve çevresini yazacağım hakkimiza hayırlısı artık. Mersin puanları çok yüksek bilmiyorum nasıl bir tercih dönemi olacak.

Mrb arkadaslar onlisans 77puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum

Ben kırklareli veya tekirdağ puanım 84 memur, vhki , bilgisayar işletmeni

mehaba arkadaşlar bende bu yıl ilk kez ekpps girdim. puanım 78 943. sıradayım ilk atamalrda bütün şehirleri yazmayı düşünüyorum. hemen atmanmak istiyorum bundn dolayı şehirleri kısıtlama yapmadan yazcam

Ekpss' ye önlisans olarak girenler

80 üstü puan alan arkadaşlar ilk 10 tercihinize ağırlıklı olarak nereleri yazmayı planlıyorsunuz ???

Puanım 80 kayseriden başka yer yazmayacam.tercih tarihi belli oldumu bilen varmı arkadaşlar

kvsrr Hakkında Hayırlısı tercih tarihi osym sitesinde 13 temmuz diye söylüyordu bölüm neydi sizin

Son düzenleme:
Amin hepimiz için hayırlısı bölüm muhasebe.sizinde muhasebeydi sanki iyide puanınız vardı diye hatırlıyorum

kvsrr Evet benim de muhasebe siralamam 314 ama muhasebeden pek kadro açılmıyor 3001 den tercih yapacam Hatay ve çevresini yazacağım hakkimiza hayırlısı artık.

Arkadaşlar bir plan yapın şimdiden kurumları araştırın, bir önceki atamalarda kaç puanla atanmışlar onlara bakın, hangi kurum, hangi meslek iyi onları araştırın tam 1 ay kaldı tercihlere ve tercih günü gelince eminim burası ana baba günü olucak nereyi tercih edicem diye, o yüzden şimdiden ayarlayın herşeyi kimseye bakarakta tercih yapmayın..
Önlisanstan büyük ihtimal 1000-1500 kontenjan açılıcak, o yüzden ben bu puana atanır mıyım demekten vazgeçin, biraz araştırma yapmak zor olmasa gerek..

Mrb arkadaslar tercih klavuzu ne zaman yayinlanacak bilgisi olan var mi

Önlisans sizinle aynı bölüm.... 83.814puanım... başarı sıarm 344... Ağırlıklı karadeniz yazacağım..samsun ordu sinop amasya tokat çorum gibi.... en uzak sivas, konya ve bursa yazacağım.... PARSTURKUAZ

Tercih dönemine sayılı günler kaldı.

MERHABA ARKADAŞLAR malumunuz tercih dönemine sayılı günler kaldı bu bağlamda tercih edeceğiniz Şehir ve kurumlar konusunda bir karar kıldınız mı ? Ve branş sıralamaları ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı ?

Üst Alt