Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS önlisans Programı kapsamında nereleri tercih edeceksiniz?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Önlisans Programı kapsamında EKPSSye giren arkadaşlar hangi bölümden tercih yapacaksınız ?

Benim bölüm muhasebe ve vergi uygulamaları 84.203 puanim başarı siram 316 iskenderun ve çevresini yazacağım. Siz ?

önlisans lojistik puan 70,5 siram 2902 hatay dışı yazacagım.

haklısınız.aydın,denizli.manisa,muğla,balıkesir ilk etapta yazacağım iller.sonra uşak afyon.burdur,isparta da yazacağım.umarım olur.stratejik tercih yapmak çok önemli insallah bunu basarırım.2000 atama olursa önlisans bazında süper olur.

aöf işletme önlisans mezunuyum.nasıl olacak bakalım?ilk kez girdim EKPSS sınavına...

kadro verirlerse bilg prog.
kadro vermezlerse 3001

fringe benim puan 84.203 316 siram bölüm muhasebe ve vergi uygulamaları hatay ve çevresini yazacağım

PARSTURKUAZ

ben istanbul da yaşadığım için ailem burada olduğu için ist istiyorum.
puanım 86,514 sıralama 187.. sence ist olur mu?

engelli bakım ve rehabilitasyon mezunuyum 97.31 puan van ve çevresi yazacam kadro açılırsa

fringe Allahın izniyle paşa paşa gidersin gardaşım istanbul büyük şehir kadronun hatrı sayılır çoğunluğu ora açılıyor zaten memur olupta sınava giren çok sen kendini 100 sırada kabul et
mjdat13 Vana kadro açılır ama senin bölümünden olur mu bilemem bu puanla zaten bir yere yerlesemezsen ayıp başarı sİran kaç var mu 20-25

başarı sırası 13 ama kendi bölümümde atanmak istiyorum sağlık teknikeri olarak

Arkadaşlar 75 küsürat aldım gıda tek. Bölümü ön lisans mezunuyum doğu ve güne doğuda nere olursa verecem şansım yüzde kaç rica etsem ve ben sadece gıdadan mı tercih verebiliyorum yoksa genelde verebiliyor muyum ilk kez giriyorum yardımcı olursanızsevinirim

80,66 puanım ve 599 sıradayım..Pazarlama ve Reklamcılık önlisans mezunuyum okuduğum bölümden kontenjan açılacağını sanmıyorum o yüzden düz memurluk yada vhki yazıcam..
İzmir, Sivas, Ankara öncelik yazıcağım yerler olucak..

Maden teknikeriyim onlisan 61 puan aldim kadro bana acilmazsa hangi bolumde atanma sansim var arkadaslar

@hülya trk mesajını aldım ben on lisans olarak 1800-2000 kontenjan bekliyorum bölümünden kadro acilmayabilir fakat 3001 den iyi tercih yaptığın takdirde yerlesebilecegini düşünüyorum. Hakkında hayırlısı

@nuri3558 Hakkında hayırlısi olsun en 316. Siralaman ile hatay ve çevresini yazacağım mantıklı tercih yaparsan atanirsin inşallah.

@ykp.ox bölümünden kontenjan açılmazsa 3001 genel pozisyonlardan tercih edebilirsiniz ama ilk yerleştirme de büyük ihtimalle gelmez ikinci yerleştirmeyi ve merkezi yerleştirme harici kurun alımları oluyor onları takip edin.
Hakkında hayırlısı.

Hulya trk hocam 3001 kadro hizmetli mi oluyor

Parsturkuaz hocam 3001 ilgili bakacagim link var mi

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi
ykp.ox burda en son ekpss tercihinde açılan kadrolar öğrenim turu nitelik kodları gibi pek çok şey hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Örneğin, 3001 önlisans mezunu (genel) nitelik kodu
3173 muhasebe ve vergi uygulamaları nitelik kodu
Senin bölümün neyse kodunu bul ona göre tercih edersiniz.

Önlisans maliye mezunuyum puanım 73 küsür atanabilir miyim acaba ?

99.01
istanbulu mu yazsam ankarayı mı yazsam bilemedim.
öss kpss 1 incilere tv ekranlarda yer alıyorlar nedense beni almadılar. bu zoruma gitti.. hiç memnun değilim.

lojistik . 85,88
Öncelikle Mersin,, sonrası Allah kerim.

Üst Alt