Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS meslek lisesi bölüm ve puan..?

birkan bursayı bende yazıcam senin puanın kaç

2012 ömss tercih klavuzunu inceledim elektroniği kapsayan hiç bir kod yok maalesef :( yani 1511 kapsayan yok

ben egmyi yazmıycam büyük ihtimalle bayan olarak emniyette çalışamam çünkü yardımcı teknisyenlik galiba egm de odacılık vasfında çalıştırılan bir kadrıymuş o yüzden hakkımızda hayırlısı benim bi kaçşansım var oda 86 yla zor gibi duruyor :(

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı |
tercihler ertelenmiş

seripcel; Buna sevindim bir tane daha benden yüksek puanlı kişi EGM yazmıyor :) Genel olarak o işiy apıyorlar fakat biz engelliyiz daha kolay basit bir iş bekliyorum ama bakalım hayırlısı olcak :)

birkan01: ama dediğim gibi bana pek uymuyo zaten hevesmi bıraktılar insanda tercih için aylarca beklediysek artık atama için 1 sene bekleriz

Sadece uzatıyorlar amaçları neyse adam akıllı bir tarih versinler onu bekleyelim ama yok uzattıkça uzatıyorlar. Ve genel olarak OSYM duyuru yaptıktan en az 1 hafta sonra tercihler başlar bugün duyuru yapıp yarın tercihler başlaması imkansız gibi bir şey herkes her gün OSYM sitesini takip edemez ondan minimum 1 hafta önceden duyuru yapması gerekir OSYM'nin bu yünden bugün yarın diye pek ümit edip beklemeyin 1 hafta vardır daha :)

bnm 89.125 zaten 3 kişi arıyomuş ikimizde yazabiliriz sen bursadamı ikamet ediyosun normalde.

gençler yok mu başka elektrik- elektronik bölümü mezunu

Bursayı tercih edicem İstanbulda yaşıyorum ama aslen Bursalıyım. Aynen ikimizde yazabiliriz.

bende istde yaşıyorum tercihlerden sonra haberleşelim atama olursa belki aynı yerlere olabilir.

bnde elektirk mezunuyum puanım 74.memleket bursa ama puanım düşük bursa hayal baska şehirler bile zor gelir die düşünüyorum bölümleri birleştirmişler elektronikcilere gün dogmus biz yine kaldık allah sonumuzu hayır etsin...

ticaret meslek lisesi bankacılık bölümü mezunuyum puanım 92.160

arkadaşlar konuyu hortlattım var mı yerleştirilenler burda bakim

Ticaret meslek lisesi muhasebe mezunuyum bi bk yaramlyor bu tercihlerde duz lise gibi tercih yaptlm bilsem sagllk veya imam hatip okurdum

sevsene benı 92 puanla ataman yapılmadımı yoksa tercıhmı etmedın bende eml okuyomm 92 puanla atanmadıysab vay haLIMIZE

bulent381;

bülent bey bende samsun ticaret meslek lisesi mezunuyum. puanım 79.4 atanaırmıyım Allah bilir.

Üst Alt