Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS meslek lisesi bölüm ve puan..?

labrador

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar meslek lisesi bölümü ve puanı yazalım......

Evet bende lektrik elektronik mezunuyum hangi bölümleri yazabiliriz ve kaç puanlar memur mu hizmetli mi oluyorlar ?

meslek lise

merhaba bende meslek lisesi çıkışlıyım aldığım puan 79.532.sıralama genelde 5332 sıradayım atama durumu olur mu ve bundan sonraki sürec nasıl işliyor ilk defa sınava girdim

elektronik bölümünün tercihi dar.elektrik bölümünün tercih alanı geniştir.bol sanslar....

bende tesviye bölümü mezunuyum 74 puan aldım

ömss atamalarında tesviye bölümünden kaç kişi aldılar bilgisi olan varmı arkadaşlar

Meslek lisesi bilgisayar bolumu 76 puan

onur sen atanırsın ama ankara olmayabilir....belki atandığın yer ankaradan daha güzeldir.....

Konuyu açan arkadaşım kendini fazla uyanık sanıyorsun galiba bizlere sormadan önce konuyu açarak ilk senin söylemen lazımdı zaten :) Bende Ankarayı yazmayı düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun :)

arkadaşım ben çalışıyorum zaten .sadece meslek liselerin durumunu merak ediyorum.ister inan ister inanma

geçen sene elektrik mezunu bir arkadaş mersin devlet hastanesi teknisyenlik puanı 78 küsürdü.....

74.3 makina teknolojileri mezunuyum yani kısaca cnc(talaşlı imalat) durum nedir beyler?

bilişim teknolojileri veritabanı programcılığı, 72 puan. hiç mi şansım yok :(

%80 kronik şizofren ekpps den 69.05 aldım tesfiye bölümü mezunuyum sıralama 21 bin küsür atanma ihtimalim varmı yokmu

arkadaşlar ömss atamalarında tesviye bölümü kaç tane kadro açıldı bilgisi olan varmı acaba

arkadaşlar daha önceki alımlarda tesviye veya makina bölümünden alım oldumu acaba bilgisi olan veya atanan arkadaşımız varmı cevap verirseniz çok sevinirim

iyi akşamlar arkadaşlar meslek lisesi arkadaşlar nelerdeler sesleri çıkmıyor hayattan kopmuş halleri var

evet ya neden ses çıkmıyor arkadaşlar.........

ben meslek lisesi tesviye bölümü meznunuyum ekpps den 69.05 aldım acaba atanmam için bir ihtimal varmı yoksa imkansızmı nedir durum acaba arkadaşlar

Üst Alt