Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Lisans mezunları puanları burada paylaşıyoruz.

puanım 61 sıralama 4686 beklediğim bir sonuçtu.yüksek alan arkadaşları tebrik ederim.

ÖMSS 1 de atanan bi diabetli olarak uyarıorum arkadaşlar.puanınıza guvenerek yığılma olan yerleri tercih etmeyin.büyük şehirler örneğin.bu hatayı yapıpda 59 la atanan 87 le atanamayan arkadaşlarım var benim.birde mezun olduğunuz bölümleri öncelikli tercih ediniz.düz memurluğu sona bırakınız.zaten mazeret tayınıyle gelırsınız şehrinize.puanı 50 olupta hiç tercih edilmeyen yeri tercih eden kişi atanacakdır.sistem bu.puan önemli deil.ALLAH yüzünüze gülsün.

bence lisans ve önlisansın çoğu atanır

Dostum, önyargılı yaklaşıyorsunuz bence.

Sadece lisans ve önlisans atanacak olsa, kura çektirmezlerdi en azından. Ben en azından bi 7-8 bin kadro bekliyorum.

76 puanla atanabilir miyim bilmiyorum ama bundan gerisi kısmet.

arkadaşlar yeni torba yasada yer alan bir maddeye göre memuriyette bulunduğu kurumda 3 sene çalışmayan bir memur sınavı kazanıp bulunduğu kurumdan istifa etse bile başka bir devlet kurumuna atansa dahi geçiş hakkı olmayacakmış konu hakkında bilgisi olan biri varsa bizi aydınlatırsa sevinirim.

konu su sekilde olmasi lazim eger 3 sene kurali varsa zor gibi istifa degilde muvafakat ile gecebilirsiniz diye dusunuyorum

reciss;
peki bu yasalaştımı yoksa tasarı halinde bekliyormu?

arkadaslar ben mesala otomotıv ogretmenlıgı mezunuyum tercıhımı yaparken ılla ogretmenlık mı secıcem ?

valla sen yazdin bunu torba yasada oldugunu soyluyorlar ama gecermi bizi kapsarmi bilemem

reciss;

banada bulunduğum kurumda çalışan bir arkadaş torba yasanın içinde olup meclise gönderileceği şeklinde söyledi.

kurum ve şehir ayrımı yazmazsan rahat rahat atanırsın 2012 ömss de bende 1640. sıradan atandım.

söylediğin oran sınava giren kişi sayısıyla birebir örtüşmez mesela 2012 ömss ye 5017 üniversite mezunu girmesine rağmen 1200 kişi ancak açıkta kaldı ama lise mezunlarının yaklaşık%85i atanamadı. 3000 kişilik atamada en az 700-800ü üniversite mezunu olur.

ins arkadasim birde adam akilli kadro acsalarda engellilerde sadece evrak islerinde calismazlar. daha yetkin kadrolar mesela uzmanliklar neden alinmiyor alinmasin

devlet memuruda olsan çoğu yerde özel sektör zihniyetiyle çalıştırıyorlar maalesef özürlü sağlam ayrımıda yapılmıyor çoğu zaman 9 sene özel sektörde çalışıp son 1 senemi devlet memuru olarak geçiren biri olarak edindiğim deneyimlerime dayanarak söylüyorum bunları...

meralmiz;

kendi kategorinizde başarı sıranız 1600 ... iyi bir tercih yaparsanız atanırsınız.. sıralama çok kötü değil..

zaten engelliyiz diye bosverin ozel uygulama istemeiyorum ben onemseyip adam gibi sorymlyluk versinler yeter bnce

Bu arada ben birşeyi merak ediyorum bunun için konu açmak istemedim.2. ve 3. atamalar ne zaman oluyor önümüzdeki ve ondan sonraki senede mi?

_ygt_;

2. atamalar 1.atamalardan 5-6 ay sonra olur diye söyleniyor.3. atama olursa 2. atamadan sonra en az 1 sene geçer ama garantisi yok olmayadabilir.

EKPSSP3 Puanı 78,43343
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 1260
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 6081 bu puan ve sıralama ile atanabilme şansım var mı düz memur olarak

ulassaltan;

şehir ayrımı yapmazsan atanırsın.

Lisanstan 68 almışım.
Sıralamada
[FONT=Times New Roman]3262. olmuşum.[/FONT]

----------------------

Son düzenleme:
arkadaşlar lisans puanım 80 sıralamam 1014 hemşirelik mezunuyum atanma şansım nedir sizce ?

------------------------

Son düzenleme:
lisans puan 74 sıra 1998 bununla ilk atamada şans nedir?

mühendisim puan 80 atanır mıyım arkadaşlar ki atamalar ne zaman olur bilgisi olan yazabilir mi ?

bölüm işletme.. Puan 78,40 .. sıralama 1267.. ikinci atama da şansım olabilir heralde.

baris33;

I atamadada şansın var, 2 atamada kesin atanırsın, tabi açılacak kadroların 2012 ye yakın olacağını düşünerek yazıyorum.

suskun62;

Aynen kardeş bende öyle düşünüyorum 2012 gibi olsa kadrolar çok iyi olur.. 2. atamada nokta atışı olsa daha iyi olur sanki :)

Üst Alt