Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS Lisans mezunları puanları burada paylaşıyoruz.
ÖMSS 1 de atanan bi diabetli olarak uyarıorum arkadaşlar.puanınıza guvenerek yığılma olan yerleri tercih etmeyin.büyük şehirler örneğin.bu hatayı yapıpda 59 la atanan 87 le atanamayan arkadaşlarım var benim.birde mezun olduğunuz bölümleri öncelikli tercih ediniz.düz memurluğu sona bırakınız.zaten mazeret tayınıyle gelırsınız şehrinize.puanı 50 olupta hiç tercih edilmeyen yeri tercih eden kişi atanacakdır.sistem bu.puan önemli deil.ALLAH yüzünüze gülsün.
arkadaşlar yeni torba yasada yer alan bir maddeye göre memuriyette bulunduğu kurumda 3 sene çalışmayan bir memur sınavı kazanıp bulunduğu kurumdan istifa etse bile başka bir devlet kurumuna atansa dahi geçiş hakkı olmayacakmış konu hakkında bilgisi olan biri varsa bizi aydınlatırsa sevinirim.
banada bulunduğum kurumda çalışan bir arkadaş torba yasanın içinde olup meclise gönderileceği şeklinde söyledi.
kurum ve şehir ayrımı yazmazsan rahat rahat atanırsın 2012 ömss de bende 1640. sıradan atandım.
söylediğin oran sınava giren kişi sayısıyla birebir örtüşmez mesela 2012 ömss ye 5017 üniversite mezunu girmesine rağmen 1200 kişi ancak açıkta kaldı ama lise mezunlarının yaklaşık%85i atanamadı. 3000 kişilik atamada en az 700-800ü üniversite mezunu olur.
ins arkadasim birde adam akilli kadro acsalarda engellilerde sadece evrak islerinde calismazlar. daha yetkin kadrolar mesela uzmanliklar neden alinmiyor alinmasin
devlet memuruda olsan çoğu yerde özel sektör zihniyetiyle çalıştırıyorlar maalesef özürlü sağlam ayrımıda yapılmıyor çoğu zaman 9 sene özel sektörde çalışıp son 1 senemi devlet memuru olarak geçiren biri olarak edindiğim deneyimlerime dayanarak söylüyorum bunları...
EKPSSP3 Puanı 78,43343
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 1260
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 6081 bu puan ve sıralama ile atanabilme şansım var mı düz memur olarak