Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS kura hakkında bir kaç soru..?

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
1)arkadaşlar ekpss kura için hangi başvuru formunu doldurcam

2) sınava gircem mi yoksa tek tercih zamanı tercih mi yapıcam

Siz Lisans mezunu değil misiniz önceki mesajlarınıza göre soruyorum bunu?

evet ben lisansım ama kuradan gircek ib rarkadş var

2012'de girmişse sadece bankaya para yatırıp internetten tamamlayacak ösym şifresi ile.
2012'de girmemişse aile ve sosyal pol. bak. dan ön kayıt formu doldurması gerekiyor. Daha sonra parayı yatırıp, ösym bürosuna başvuru yapmalı.

Başvuruyu tamamladıktan sonra sınav yok tercihler var sadece.

kısmet hanım ben ÖSYM sitesine girdim kimlik,kişisel,veokul bilgilerim görünüyor yalnız raporum görünmüyor oran vs bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim teşşkürler.

ben de açıköğretim ortaokulu öğrenim belgesi var bu diploma yerine geçer mi ilkokula gidemedim ama açıktan bitirdim ve elimde yazdığım bu belgeden var olur mu bilmiyorum bi yardımcı olursanız !

şimdi bu alanların hangisini işaretlemeliyim

ŞİMDİ BİZ HANGİLERİNİ NASIL İŞARETLİCEZ....

LPl7l1.png

jJgP6J.png

toplam engel %60

bedensel ve ortopedik seç, en yukarıyada tam vücut engel oranınıda yazdınmı tamamdır.

ama en yüksek zihinsel olmucakmı %50 o

birde 19.işaretleme yapmıcazmı

mental retardasyon ne demek bilsem :D o kadar üstünde durmana gerek yok işaretlemenin, zaten raporunda gidecek.

zeka geriliği demek ama o sinir sistemini beden sele yazlaım dedmi

bu şekilde yaptım dogrumu

rL5LLM.png

:) sınıflanamayan açıklam yazan yerede iki hastalıgın adını yazdık :) aile politikalar ilmüdür.zaten kontorl ediyor ön kayır verirken demi gene sağol allah razı olsun

peki başvuru yapıldıktan sonramı tercih oluyo yani kuradan sonramı nasıl yapcaz benim yeğenimde başvurmuşta bilemedik sadece kayıt olmuş ÖSYM şifresi vermişler bktık kayıtlı ama tercih hemenmi yapılıyo

sayın kelebek cevap verirseniz çok sevinirim

2012 kuraya başvurmuştum tekrardan bu gün ziraat bankasına 10 tl yatırdım ve ösym sitesine girerek onay ve bilgilerimi güncelledim acaba başka yapabileceğim bir şey kaldımı ?

Bende kura kaydı yaptırdım ama osym sistemde kaydim bos gorunutir bune anlama geliyor kaydi yapali 5 gun oldu.

Üst Alt