Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2012'de girmişse sadece bankaya para yatırıp internetten tamamlayacak ösym şifresi ile.
2012'de girmemişse aile ve sosyal pol. bak. dan ön kayıt formu doldurması gerekiyor. Daha sonra parayı yatırıp, ösym bürosuna başvuru yapmalı.
Başvuruyu tamamladıktan sonra sınav yok tercihler var sadece.
kısmet hanım ben ÖSYM sitesine girdim kimlik,kişisel,veokul bilgilerim görünüyor yalnız raporum görünmüyor oran vs bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim teşşkürler.
ben de açıköğretim ortaokulu öğrenim belgesi var bu diploma yerine geçer mi ilkokula gidemedim ama açıktan bitirdim ve elimde yazdığım bu belgeden var olur mu bilmiyorum bi yardımcı olursanız !
sınıflanamayan açıklam yazan yerede iki hastalıgın adını yazdık aile politikalar ilmüdür.zaten kontorl ediyor ön kayır verirken demi gene sağol allah razı olsun
peki başvuru yapıldıktan sonramı tercih oluyo yani kuradan sonramı nasıl yapcaz benim yeğenimde başvurmuşta bilemedik sadece kayıt olmuş ÖSYM şifresi vermişler bktık kayıtlı ama tercih hemenmi yapılıyo
2012 kuraya başvurmuştum tekrardan bu gün ziraat bankasına 10 tl yatırdım ve ösym sitesine girerek onay ve bilgilerimi güncelledim acaba başka yapabileceğim bir şey kaldımı ?