@
cemil er bana da aynısı demişlerdi hatta forumlarda ne kadar isyan ettiğimi yazan kelimelere denk gelebilirsin ama hastaneye gittim bu tarz durumlarda düzeltme yapılıyor dediler
hemen gelip burada paylaşmıştım hatta
ve bu tarz benim durumda olup gidip düzelten bir çok arkadaş da çıktı. alo 184 muhakkak yeni rapor çıkarmanız lazım diyor çünkü orada çalışanlar hastanenin yönetmeliğinde düzeltilebilir işleri bilmiyordur, iş yükünden kurtulmak için böyle basit şeyler düzeltilmeli zaten
raporu almış olduğunuz hastane ile görüşün güzel haberlerinizi bekliyoruz canızı sıkmayın
yani niye engellilere böyle zorluk çıkartıyorlar anlamıyorum gerçekten, bizi mağdur etmek için ellerinden geleni yapıyorlar
@
cemil er senin istihdama niye hayır yazmışlar yani hayır demek çalışamaz anlamına geliyor sen çalışamayacak durumda mısın benim istihdam kısmında boştu ve bir çoğunun ise değerlendirilmedi yazıyordu ama senin hayır yazıyormuş
hayır demek çalışamaz anlamına geliyor yani sen çalışamayacak durumda mısın ??
eğer öyle ise bir şey diyemem çünkü ekpss yönetmeliğine göre atanabilmek için çalışabilir olması gerekiyor bilgin olsun
ama ben çalışabiliyorum sıkıntı yok diyorsan, peki o hastane heyet doktorları niye öyle kafasına göre hayır yazmışlar yani neden kafalarına göre hareket ediyorlar hemen git hastaneye durumunu anlat
@
yasmin2013 arkadaşımız bakın ne yazmış
Arkadaslar Merhaba,
Başka konuda yazmıştım gene yazayım. İstihdam kısmına takılmayın. Atanırsanız kuruma yapın başvuru. Olduki sorun çıktı hastaneye gidip mevcut rapor üzerinden durum bildirir ikinci bi rapor isteyin. Bazı hastaneler bu prosüdürü bilmiyor. Hele hele tekrar heyete girmeye hiç ihtiyacınız yok. Zaten rapor almışsınız %40 veya üzeri. Hakkınız varken heyete girmek vs bunlara gerek yok. Yazı işlerine tam olarak durumu izah edip durum bildirir isteyince sorun düzelecektir.
Heppinize kolay gelsin
@
cemil_er kurumunla irtibata geçmeden acele etme, kurumun illaki istihdam evet yazıyor olsun derse, durum bildirir raporu alarak işini halletmeye çalış
+
http://www.dpb.gov.tr/tr-tr/haber/engelli-adaylari-yeni-rapor-almayacak buyrun yönetmelik burada kanun ne diyor engelliler yeni rapor çıkartmayacak diyor ama çalışabilir mi çalışamaz mı olduğunu anlamak için kurumlar hastaneye gönderebilir bu zamanda durum bildirir raporu alarak bunu belgeleyebilirsiniz (yeni engelli raporu değil)
acele etmeyin kurumunuzla görüşün sonra her şey rayına oturur güzel olur her şey merak etmeyin