Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS hazırlık için kitap ve çalışma önerileri | 2024

Ulaşabileceğin her denemeyi çöz deneme çözmek muhteşem bir dönüt veriyor.Ayrı bir deftere yapamadığın soruların hepsini yaz ara ara tekrar et.Deneme olarak sınava en çok uyan yediiklim ve benim hocam yayınları olarak söyleyebilirim fikrimce.

Önceden zihinselden sınava girdim 87 aldım olmadı şimdi rapor değiştiği için genelden gircem en sade ve kolay anlatan kitap hangisi sözel sıkıntı değil önemli olan matematik belimi büküyor çok zor sormuyolar heralde hiç genelden girmedim

arkadaşlar telegramdan kpss için pdf şeklinde kitap indirmek istiyorum ama doğru düzgün bi kanal bulamadım. sizin bildiğiniz telegram pdf kanalı var mı?

Kıymetli Arkadaşlarım! Mütercim Hoca YouTube kanalım var. EKPSS dahil ÖSYM nin bütün çıkmış Matematik sorularını çözüp paylaşıyorum. Soruları çözerken detaylıca analiz edip konu anlatımı tadında videolar yüklüyorum. Bir engelli yakını olarak siz kardeşlerim için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. 2026 EKPSS ye hazırlanan varsa, çevrenizde hazırlanan varsa lütfen kanalımı ziyaret edip inceleyiniz. Faydalı olmaya çalışıyorum. Videoların devamı gelecek İnşallah

Kanalımın linkini sizlerle paylaşıyorum. Abone olmanızı bekliyorum.

@s!gMa!,

Trendyol da ekpss kitapları var bakabilirsiniz sınava ortaögretim liseden gireceksiniz hiç girmeyin derim liseden atanmak çok zor artik

@s!gMa!, Ortaöğretim, önlisans ve lisans neredeyse aynı zorluklar, o yüzden EKPSS diye arat, bulduğunu al çalış. Hatta bence matematik için KPSS kitabı ile çalış, EKPSS ile yeterli puanı alamazsın.

Arkadaşın dediği gibi ortaöğretim puanın 90 üzeri olması lazım ki ikinci atamada şansın olsun.

Sen 95 i hedefle ne olur ne olmaz, belki alımları azaltırlar.

@Elijah, en son ki ekpss sorularından özellikle matematiğe baktım çok kolaydı. Lisans EKPSS kitabı almaya hiç gerek yok....

@s!gMa!, ben matematiği kötü olanlar için KPSS kitabı ile çalışmasını öneriyorum ama senin matematik kötü değil anlaşılan o yüzden sen bilirsin, karar senin.

@Elijah, lisedüzeyigirecek birisi için lisans düzeyinde sorular içeren ve konu detayı ve yoğunluğu içeren EKPSS kitabı almak kişiye çalışma yılgınlığı ve heves kaybı yaşatır.
Fantezi niyetine tüm öğrenim düzeyleri için EKPSS kitabı alabilirler isteyen...

Lgs/Oks sorularından bile kolaydı lise düzeyisoruları.

@s!gMa!, benim bildiğim kadarıyla konu olarak tüm seviyeler aynı konulardan sorumlu, yani konu anlatımında EKPSS tüm kitaplar aynı, soru bankası olarak da aynı diye biliyorum, sadece bazısında deneme olarak ayrım yapılmışı var.

çalışma yılgınlığı ve heves kaybı yaşatır.
o derece bir fark göremedim ben. yani aşağı yukarı aynı zorluklar.

Chp beledisinde işçi olsan okumuştan fazla para kazanıyon bu devirde , adamın varsa okumaya gerek yok , bir grev çaktın mı istediğin maaşı alıyon , izmirde izsu ya doluştu millet tek adamın olsa yeter

Üst Alt