Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS hazırlık için kitap ve çalışma önerileri | 2024

Ulaşabileceğin her denemeyi çöz deneme çözmek muhteşem bir dönüt veriyor.Ayrı bir deftere yapamadığın soruların hepsini yaz ara ara tekrar et.Deneme olarak sınava en çok uyan yediiklim ve benim hocam yayınları olarak söyleyebilirim fikrimce.

Önceden zihinselden sınava girdim 87 aldım olmadı şimdi rapor değiştiği için genelden gircem en sade ve kolay anlatan kitap hangisi sözel sıkıntı değil önemli olan matematik belimi büküyor çok zor sormuyolar heralde hiç genelden girmedim

arkadaşlar telegramdan kpss için pdf şeklinde kitap indirmek istiyorum ama doğru düzgün bi kanal bulamadım. sizin bildiğiniz telegram pdf kanalı var mı?

Kıymetli Arkadaşlarım! Mütercim Hoca YouTube kanalım var. EKPSS dahil ÖSYM nin bütün çıkmış Matematik sorularını çözüp paylaşıyorum. Soruları çözerken detaylıca analiz edip konu anlatımı tadında videolar yüklüyorum. Bir engelli yakını olarak siz kardeşlerim için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. 2026 EKPSS ye hazırlanan varsa, çevrenizde hazırlanan varsa lütfen kanalımı ziyaret edip inceleyiniz. Faydalı olmaya çalışıyorum. Videoların devamı gelecek İnşallah

Kanalımın linkini sizlerle paylaşıyorum. Abone olmanızı bekliyorum.

Üst Alt