Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba
ben sınavdan 87 küsür almıştım sınavım haksızlığa uğradı iptal olduydu. ben dava açtım ve haklılığım ortaya çıktığı için sınavım geri geldi. ve ikinci atamaya katılcağım.
demem oki kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın bana bile umut doğduysa size de umut vardır. kendi içinizi karartmayın
ve lütfen ama lütfen puanı yüksek olup atanamam deyip insanların moralini bozanlar lütfen insanları üzmeyin
Gerçekten söylenilen o rakam doğru ise söyleyecek birşey bulamıyorum... 12.000 binlerden bahsediyorlardı arkadaşlarımız hani nerde kaldı.
O kadar söylenecek söz varki. Anca başımızdakiler kendilerine göre yasa çıkartıp yasaları değiştirsinler. Artık kimsenin bizleri düşündüğü felan yok. Hepsini de Allah'a havale ediyorum.
bakın evet kadro sayısı az evet bize adil davranmıyorlar ama şöyle düşünün tercihlere 6 gün kalmışken eylem yapmanın isyan etmenin anlamı ne.
bizim yapmamız gereken düzgün bir liste yapıp nokta atışlarıyla bu sayıdan bir yer kapmaya odaklanmak olmalı
Herhangi bir kadroya yerleşemediniz belki 100 yıl sonra yerlesebılırsınız benım sonucumda bu yazıcak sımdıden bellı benımkı kura kurada hıc sans bıle yok
Kapattılar linki gün içerisinde açarlar umarım Güzel kadrolar var benim gözüme takılan bir kaç yeri belirledim bile Tabi detaylı olarak bakamadım kısa süre içerisinde kapattılar