Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayatı birazda biz kendimize zorlaştırıyoruz arkadaşlar gözünüzde o kadar büyütmeyin
bence memurluk 80'e kadar alınır hizmerliyide 75'e kadar düşerler o kadar karamsar olmayın
229 nitelik isteyen yani (diyanet saglik teknisyen) vs..2376 kadroda 115 gih saydim arkadasinda dedigi gibi memurluk cok zor geriye kalanda hizmetli coguda meb..İns hata yapmamisimdir
Ben 90 puanla ümitsizim şuan memurluktan açık söyleyeyim. Sırf şişirmişler hiçbir amaca hizmet etmeyen sadece günü doldurmak adına yapılmış bir iş çıkmış ortaya resmen...
şaka gibi ya bırakın memurluğu meb hizmetli kadrosuna gitmek istemeyen birinin atanması bile 90 puanla çok zor ya insanlar ancak bu kadar sağlam dolandırılır Vallahi helal olsun katirilyonlarca yılın büyük kazığını yedik helal olsun
lise 2605 açıklandıgında şaşırmıştım cıktı foyaları 2600den 136ı memur(onlarda nıtelıklı sertıfıka ıstenecektir mutlaka) sınıfı saydım ben yukarı lıste ye gore. tam 2000adet meb hızmetlı var bu hızmetlı kadroları okullardamı çalışacak yoksa dairelerdemi ıkısı arasında fark var bır engellı ıçın hademe olarak çalışmak pek de ıyı olmasa gerek yazacak arkadaşlar dıkkat etsın bır arkadaş wc temızledıgını yazıyordu burda hep o bakımdan... tam bır fıyasko!
Bu listeyi hazırlayanların hiç mi Allahtan korkusu Kuldan utanması olmaz. Allah bunların cümlesini bildiği gibi yapsın. 2227 hizmetli nedir arkadaş çoğuda MEB'de.
[FONT=Roboto]- İlkokul/ilköğretim/ortaokul eğitim seviyesinden 470, - Ortaöğretim(lise) eğitim seviyesinden 2605, - Önlisans eğitim seviyesinden 775, - Lisans eğitim seviyesinden 832 adet olmak üzere, toplam 4.682 adet kadro için yerleştirme işlemi gerçekleştirilecektir.[/FONT]
Şimdi sorum lise sosyal mezunuyum (düz lise)[FONT=arial]EKPSSP1[/FONT][FONT=arial] Puan Türünde [/FONT][FONT=arial]66,98587[/FONT][FONT=arial] puan ile [/FONT][FONT=arial]SOSYAL BİLİMLER / DALI YOK[/FONT][FONT=arial] alan(lar)ında [/FONT][FONT=arial]5312[/FONT][FONT=arial]. sıradasınız
Diyor ösym 2605 lise mezunu millieğitime alınacaksa şansım varmı acaba[/FONT]
arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemem ama yine bunada şükretmek gerek önceki açılan kadrolarda imam hatip ve sağlık kadroları çoğunluktaydı düz liselerin pek şansı olmuyordu en azından şimdi düz liselerin şansı olucak itiraz edileceksede 3. tercih ve kadro sayısının artırılması için yapılmalı bu bilinç içinde hareket edilecek olursa bir çok kişinin yararına olur memurlukmuş hizmetliymiş bu devirde kimseye bel bağlamadan işin olsun 83.840 puanla inşallah hizmetli gelir inşallah ...
83 puan ile doğru yerler yazıldığında gelmemesi imkansız seyfettin.. geçen tercihlerde kadro az olmasına rağmen hizmetli 83e kadar indi.. bu tercihlerde 80in altını görür diye düşünüyorum çünkü 2200ün üzerinde kadro açmışlar..
şu günden sonra artık bu kontenjana hükümetimiz benden destek beklemesin ailemle birlikte 15 oy 15 oydur bizden oy moy yok şu satten sonra beklemesin.. Bu böyle yapılırsa engelli kardeşlerimiz anca böyle sesini duyurur..
Hizmetli kadrolarında daha az maaş alacağınız için bu devletin işine gelir.
Malum şu anda devlete para lazım . Çünkü seçimler var ve tasarruf etmeleri gerekiyor.
77.496 puan bilgisayar ve kalorifer atesleyici belgem var ne olur durumum ayrica kalorifer tercihi icin herhangi bir orta ogretim yaziyor bagzi sitelerde iklimlendirme mezunu diyor