Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atamalarına 4.682 Kadro verildi! 09.04.2015

hizmetli atanırsan çalıştıralamayaagı bölümü önemli oturarak iş yapar diyor seninki sana göre iş verirler sonuçta engelli olarak atanıyorsun normal kişiler gibi iş vermezler hizmetlide olsa nerde kaldı engelli diye alım o zaman

karargahxbende biliyorum kurumdan kuruma değiştiğini bazıları tekrardan rapor bile istemiyor ancak araştırmakta fayda var bir kişi verilen işi yapamayacak durumdaysa dr ona yapabilir diye rapor vermez benim söylemek istediğim bu

arkadaşlar benim puanım 78.370 ortaöğretim, atanma durumum nedir, lütfen cevap verin...

hizmetli olarak tercih yaparsan belki ama genede zor be kardeşim

Allah bana nasip etmiyor kardeşim, çünkü biz garibiz, yoksuluz, biz bu dünyada çile çekerek acı çekerek yaşlanacağız, benim de insan gibi yaşamaya hakkım yok mu, geridekilere bir eser bırakmaya hakkım yok mu nasıl bir ülkede yaşıyoruz, arkadaşım bu dünyadan bu şekilde ayrılıp gitmek adama koyuyor bee..............................!

murat6677

çok haklısın kardeşim ne yazıkki sınava giren tüm arkadaşlarımız atansın istiyoruz ancak yeterli kadro verilmediğinden çok kişi açıkta kalıyor keşke şehit ve gazilerdekine benzer bir sistem gelsede herkes atansa ama zor işte

çok az var ya bunlardan 4000ini imam hatip mezunu ve torpilliler geriye kalan diğerleri benim gibi normal liseliler hava alır

[font=tahoma]yazıklar olsun!!! Hem lisans bitirin öğrenim durumunuzu iyileştirin diyorlar hem de lisans için bize küfreder gibi az sayıda kontenjan açmışlar biz artık sizden umudumuzu kestik sayın yetkililer sizi allah'a havale ediyoruz!!![/font]

85.55 puanla ortaöğretimden memurluk gelirmi acaba bana bilgisi olan varmı bilgisayar sertifikam var aynı zamanda

@sarasota abi şehit gaziyakınlarının sisteminin nesi güzel? Kura usülümü ? Kendi şansımı kendim yaratmak varken neden kuraya tabi tutulup işimi şansa bırakyım? Bence kura usülü kesinlikle çöp.

@hayırseverizmir Bu arada torpil muhabbetide baydı cidden hakeden atanıyor arkadaş.

Merhaba ben önlisans mezunuyum puanım 67,56 öğrenim durumu başarı sırası 3825 sizce atanıryım?

anladım onlarda bizim kadar talep yok keşke tüm engelliler atansa ama şu durumda çok zor.

güzel müzakere yapılırsa yeni gelicek bakan yeni ışık neden olmasın ?

bakın mesela sosyal hızmetlerde cocuk esırgeme kurumlarında yetısenlere 2200 kadro sadece kura usulu acmıslar nıye engellılere 470 kadro oluyor talep cok olmasına ragmen allah askına yA 470 ne kadar komık gulelımı aglıyayımı bılmıyom arkadas saatlerdır sıkıntıdan basıma aGRI gırdı ya ıllakı aılemızden bı sehıtmı olsun ıllakı annemnız babasız olmamısmı lazım memur olmak ıcın bu ne sacmalıktır ya

3. Tercih olursa da seneye artık.. 2015 takviminde tek tarih var ösym sitesinde..
Ayşegül nitelik varsa o puanla atanabilirsin ama sıralaman çok geride.. bence şimdiden 2016 sınavına hazırlanmaya başlayalım.. benim sıralamam branş bazında 25 puanım 80,37 ve hiç umudum yok. Benim bölümüm olan motor teknolojilerinden kadro acılırsa bir ihtimal olabilir acılmazsa düz memurluk zaten hayal mecburen hizmetli kovalıyacağım.. ortaöğretim olarak başka çarem yok..

artık sa nmıyom 2015 te bı tercıh daha acılsın

Görünen o ki 10'ar puanlık aralar ile atamalar olacak yine. 100-90 arası gitmişti şimdi sıra 90-80 arasında. Neyse hayırlısı.

bu sıvav 2 sene geçerlilik süresi ve her sene 2 atama toplamda da 4 atama olmuyormu geçen sene 1 atama oldu bu 2.cisi nprmalde 2 atama daha olması gerekmiyor mu

Allah(c.c) hayirlisini versin kackere mülakatta girdim şimdiye kadar herkes kendi isinide yıkacak adam arıyor.engelin normal insanin yapabileceği şeyleri yapmama mani olmuyorsan senden iyisi yok çünkü sen çalış ben yatiyim politikası guduyolar.bu kurumlardaki heyetler inşallah mani olmaz ise baslamamiza

85.55 puanla ortaöğretimden memurluk gelirmi acaba bana bilgisi olan varmı bilgisayar sertifikam var aynı zamanda

ali kardeşim 1. atamada gelmeyebilir ama bu atamada memurluk gelir sana bence demedi deme:) bak görürsün:)

Lise 85 puan siralama 2000 gih sinifi secebiliyorum tek sizce sansim ne
Guncel siralamami bilmiyorum.
Ilk atamada onumuzden bi gurup gitti malum

78 puan bence hizmetli gelir benim tahminim

inşllah ali ben en doğuya bile razıyım hani çok ağır engelli olmadıgım için ağır olanlar çok doğu ve hizmetli yapmaz belki diye düşünüyorum şansım ondan olabilir

bence de biraz stressiz rahat olalım merak etmeyelim :)

aslında evt öyle olmamız gerek hani bu olacaksa olur zaten herşey açıklandı biz tercih yapıp görücez :)

Üst Alt