Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Atama Sonuçlar Açıklandı! | 2017

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun.Atanamayanlar ,Şimdiden sıkı sıkı çalışın.

İlk atandığım günkü heyecanı yaşamanız güzel. Hayatınızda başarılar dilerim. Her ay 1 gram altın alın. Sonradan almadığınıza pişman olursunuz. Atanamayanlar bir sonraki sınavlara daha sert çalışsın. Unutmayın. Allah herkesin gönlüne göre olanını verir.

evrak işlerini soran arkadaşlar için bilgi;
acele etmeyin öncelikle, bayramdan sonra atandığınız ildeki il müdürlüğünü, belediyeyi ve üniversiteyi arayın kararnameler geldi mi gelmedi mi diye dorun. kararnameler geldikten sonra istedikleri evrakları size söylerler. ona göre evraklarınızı hazırlar teslim edersiniz. bu süreç biraz uzun sürebilir sıkıntı yapmayın.

ankiloz

Bayram dahil olmuyor mu 15 günlük süreye hocam? Ben de korkudan telaşa düşmüştüm.

Atanan arkadaşları tebrik ediyorum.Bende uzun zaman önce bu duyguyu yaşamıştım.

sevgili arkadaşlar hangi kuruma atamanız çıkmışsa o bölgenin il müdürlüğü ile görüşün zaten sizinle irtibata geçecekler o konuda içiniz rahat olsun.

Hakkında güvenlik ve arşiv kaydı soruşturması geçirecek arkadaşlar evraklarınızı teslim ederken englilerin bir defaya mahsus atanma dilekçesiye birlikte dilekçenizi veriniz direk ikamet ettiğiniz yerde iş başı yaparsınız başarılar tekrar ..

shure
bayram idari izin ve resmi tatilin birleşimi bu dönemde kamu kurumları kapalı olduğu için bu süre 15 gün süreden sayılmaz rahat olun

shure yarın 10 günlük tatil başlıyor. bakanlıklar bayramdan sonra kararnameleri hazırlayıp ilgili müdürlüklere yollar. kararnameler gelmeden kimse size şöyle yapın böyle yapın demez. o yüzden şimdi yapacağınız şey bayramın tadını çıkarıp sonrasında kararnamelerin gelmesini beklemek. bayramdan sonraki hafta atandığınız kurumu arayıp kararnamelerin gelip gelmediğini sorabilirsiniz.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ni kazanan diğer kişinin benimle irtibata geçmesini rica ediyorum.

Sadece Yanlış tercih illa nokta atışı isterse olmayabilir ama doğru bir tercih ile 78 atanırdı.

eMeL_eMeL

Atandim cok sukur en istedigim yer oldu

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuçlar Açıklanmış

Boş iş 2 senedir başvuru yapıyorum bunlardan hayır gelmez.

Degerli kader arkadaslarim brans bazinda atananlarin puanlari dusuk olabiliyor bu kafanizda soru isareti birakabilir. Genel yani 4001 den atananlarda puanlar tahmin ettigimiz gibi olmus.

atanan arkadaşlaara hayırlı olsun artık bu siteye pek gelmezsiniz biz gibi.. atanan kayboluyor

73.88 Sinop Gümrük Lisans :) atandım herkese nasip olsun.

Birileri de gelip surekli 78 den asagi memurluk imkansiz yaziyordu onlar şimdi napiyorlar acaba.O kadar dedik bu adamlara inanip da moralinizi bozmayin diye.

Allah herkese gönlünce versin.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

82,57 puanla İzmir Milli Eğitim - memur. Atamamız ne zaman olur acaba? Güvenlik soruşturmas var mı ve çok uzun sürer mi?

82 puanla memurluk yazdım milli eğitim hariç gelmedi ortaöğretim

Atanan tüm arkadaslari tebrik ederim göç idaresi kurumla bilgisi olan var mı iyi midir tayin sıkıntısı falan varmı yazarsanz sevinirim

1806

81 ile hizmetli aldılar zaten, düz memurluk 84-85 gidiyor yukarıya doğru.

82,57 puanla İzmir Milli Eğitim - memur. Atamamız ne zaman olur acaba? Güvenlik soruşturmas var mı ve çok uzun sürer mi?

lisanstan mı atandın..
göreve başlamanız 1 ile 2 ay içinde gerçekleşir..

Sağ olun hocam içimizi rahatlattınız.

rica ederim kardeşim. işin hayırlı olsun..

82 puanla memurluk yazdım milli eğitim hariç gelmedi ortaöğretim

ben 30 tercihide meb yazdım 83,54 ile memurluk gelmedi ortaöğretimde..

Üst Alt