Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Atama Sonuçlar Açıklandı! | 2017

Herkese hayırli olsun arkadaşlar.Ben ortaöğretimden 83 puanla sinop aile ve sosyal politikalar bakanlığına atandım hizmetli olarak

hemen belli olmaz herhalde yeni başladı ise kurra çekimi

2016/1 var bende şu an görünen

78 puan yine yerleşemedim yine hayaller suya düştü

sayısal bilgiler açıklanmamış galiba kaç puanda kapattığı belli değil

Acıların çocuğu Üzülme sıkma canını belki böyle hayırlı allahtan ümit kesilmez allah kim haksızlık yaptı veya yapıyor ise iflah etmesin geçen sonuçta 78 ile kapandı şimdi 78 ile tercih ettim yine sonuç yok acaba millet kaç puanla yerleşiyor

arkadaşlar kim nereye hangi bölümden atandığını yazarsa daha güzel olur

örnek : ön lisans 90 puan batum gibi :)

anlarız en azından kim nereye kaç puan ile atanmış teşekkürler, atanan herkese iyi görevler diliyorum, gittiğiniz yerde işinizi hakkınız ile yapmayı yaradan nasip eylesin
darısı bizim başımıza

Evet arkadaşlar hayırlısı olsun lise 87.9 ile meb düzce memur kadrosuna yerleştim Allah herkesin gönlüne göre versin umarım çalışma bakanının canlı yayında takipçisi olacağım dediği 3. atamada gerçekleşir ve daha çok engelli kardeşimizin umutları gerçek olur

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar üzülmeye can sıkmaya gerek yok belki böyle hayırlı allahtan ümit kesilmez allah kim haksızlık yaptı veya yapıyor ise iflah etmesin geçen sonuçta 78 ile kapandı şimdi 78 ile tercih ettim yine sonuç yok acaba millet kaç puanla yerleşiyor

71 puanla önlisans atanamadım yine 3 atama olursa ancak olmazsa allah kerim of of

mesut55

hangi bölüm mezunusun puanın +74 olsaydı olabilirdi ama bu puan biraz düşük kalmış tabi bölüm de önemliydi
hayırlısı canın sıkma

Sanırım memur puanı 87 puanın altına düşmemiş.. Atananlara hayırlı olsun atanamayanlar ise 2018 e çalışsın.. Allah büyüktür

kirli-gugu

sen atandın biz hala adamdan haber alamadık :))

hadi gözün aydın 657'e tabi oldun darısı benim başıma inşallah :)

İstanbul Halk sağlığı na atandım atananlar varsa özelden konuşalım

kura daha açıklanmadı galiba sayda görünmyor

77.68 puan ile Lise düzeyinde [FONT=arial black]ATANAMADIM.[/FONT]

mhrrd

yoğunluktan giremiyor olabilirsiniz açıklandı arkadaşlar

Üst Alt