Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 11 aralık son gün tercihlerini yapmayı unutmayın. Ben yaptım. Ağırlıklı olarak hizmetli yazdım bir ikitane memurluk yazdım. Haydi bakalım hayırlısı.
Ali İNŞALLAH diledigin yere atanirsin uzun zamandan beri seni takip ediyorum cok sabirli davrandin hizmetli yazmadin.Eger atanirsan sonucunu yazarsan sevinirim
İnşallah kardeşim evet çok sabır ettim süreç zorlu geçti ama bakalım İnşallah abi Güzel bir haber alırsam seve seve sizinle paylaşırım Çok Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Onlisanstan 81 aldim tercihimi yaptim kisitli kadro sayisi var zaten insallah herkesin gonlune gore olur en azinda 1950 de bos kadro kalmasin atanamayan kardeslerimde biran evvel atansın insallah diger sinavda veya ocakta 1 daha atama söylentileri var (bana pek inandırıcı gelmedi)...
engelliye iş vermek insanlara engelliye lütfetmiş gibi geliyor onun için hizmetli kadroları veriliyo ayak işleri en düşük maaş gibi yazık valla
bi engelliyi standardın üstüne çıkarıcaksınki yaşamını sürsün hayat zaten sağlam insana bile çok zor bide üstüne vücut engeli geliyor bide işverenlerin baskısı iyice zorlaşıyo allah herkeze vicdan versin önce