Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 3. atama tercih paylaşımları

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 11 aralık son gün tercihlerini yapmayı unutmayın. Ben yaptım. Ağırlıklı olarak hizmetli yazdım bir ikitane memurluk yazdım. Haydi bakalım hayırlısı.

arkadaşlar benim puanım 78,80 sizce memuriyet olur mu?

medine 78,80 ile memuriyet olur mu ne dersin?

arkadaslar klavuz cıkmadı nerde yazıyor 11 aralık son tercihlere baktım osym de orada da görünmüyor.

arkadaşlar 76 .1033 aldım atanma olasılığım nedir

Son düzenleme:
ne mezunusunuz eğer lisans iseniz 78 ile 2. atamalarda atanmış olmanız lazım lise ise bilemem belki atanırsınız puanınız o kadar da kötü değil...

Arkadaşlar benim tahminim ortaöğretimler 77-78 lere kadar iner diye düşünüyorum...

Lise mezunlarimi tercih yapiyor sadece kura olanlarda yapicakmi?

Doğu illerinin ilçelerini yazacak var mı? Memurluk ıcın..

85.55 puan lise ile her yerde memurluk yazacağım hizmetli yazmayacağım

AYAK

Tercihler 2014 EKPSS sınavına giren ve kuraya başvuran kişiler için geçerli. (Sadece lise için değil)

85 puan sadece memur her bolge yazicam.

Ali_Gs

Ali İNŞALLAH diledigin yere atanirsin uzun zamandan beri seni takip ediyorum cok sabirli davrandin hizmetli yazmadin.Eger atanirsan sonucunu yazarsan sevinirim

insaatci

İnşallah kardeşim evet çok sabır ettim süreç zorlu geçti ama bakalım İnşallah abi Güzel bir haber alırsam seve seve sizinle paylaşırım Çok Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

[FONT=sans-serif]arkadaşlar 2014 ekpss sınavıyla 2 ci atamada mebe hizmetli olarak atandım işimden memnun degilim 2016 da sınava girip ekpss sınavına . memur kadrosu tercih edebilirmiyim not::adaylıgım kalkmadan tercihte buluna bilirmiyim bilgi verirseniz sevinirim[/FONT]

Onlisanstan 81 aldim tercihimi yaptim kisitli kadro sayisi var zaten insallah herkesin gonlune gore olur en azinda 1950 de bos kadro kalmasin atanamayan kardeslerimde biran evvel atansın insallah diger sinavda veya ocakta 1 daha atama söylentileri var (bana pek inandırıcı gelmedi)...

engelliye iş vermek insanlara engelliye lütfetmiş gibi geliyor onun için hizmetli kadroları veriliyo ayak işleri en düşük maaş gibi yazık valla

bi engelliyi standardın üstüne çıkarıcaksınki yaşamını sürsün hayat zaten sağlam insana bile çok zor bide üstüne vücut engeli geliyor bide işverenlerin baskısı iyice zorlaşıyo allah herkeze vicdan versin önce

Üst Alt