Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026’ya girenler, sınav nasıldı?

@Calligrapher, atanırsın benimde aynı lisans. Atanacağıma kesin gözüyle bakıyorum

Ya birisi yazmış 80 puan 2 puan üstüne. İlk atama olmaz diyor. Ya birşey söylicem kalp kırmak istemiyorum. İçinizdeki fesatlığı başkasına yansıtmayın. 80 ve üzeri ilk atamada gider 77 ve üzeri ikinci atamada gider. Çıkmazsa gelin suratıma tükürün. Bugüne kadar ki puanları araştırın. 82 83 le batıda tercih yaparsın. Bu arkadaşlar fesat kıskanç bakmayın inanmayın. Hangi atamada 82 ile adam boşta kalmış bana gösterin. Gelen sene bile tarihin en az alımj yapıldı 79 la kapattı taban. İnanmayın insanlara. Evet 1.5 puan 2 puan üstüne gelecek. Dediğim rakamlara atanırsınız. Geçen seneki alımlarda kısıtlı alım yapılmasının sebebi bu sene ve önümüzdeki senenin musluklarının açılacak olmasıdır.

Söylediklerim sadece lisans için geçerlidir.

Önlisans 82 ve üzeri atanır.

Ortaöğretim 90 ve üzeri atanır. Burayı not alın hatırlatın

@Oğuzzz, evet net doğru küsüratına kadar

Son düzenleme:
@udevecili Valla hocam, benim açıkçası o kadar umudum yok. Tek umudum, seçim arefesinde kadro sayılarının artma ihtimali. Yani eğer kadro sayıları %30 falan artarsa, taban puanlar 2-3 puan aşağı düşer, orası kesin. Benim 38,5 civarı netim var. 37-41 net civarı tam da yığılmanın yaşandığı riskli bölge. Puan olarak 78-82 aralığı falandır. Hani 42-43 net garanti atanır ama 40 netin altının bir garantisi yok gibi geliyor bana. Bir de standart sapmadan dolayı genel kültürün ağırlığı genel yetenekten daha fazlaymış. Benim gy iyi ama gk evlere şenlik. Ama günün sonunda hepimizinki nasip kısmet işi. Olmazsa da enseyi karartmamak lazım. 2 sene sonra olur, geç olsun, güç olmasın.

Bu arada tayin olayını da inceleyin derim. Çakılı kadrolara (belediye-üniversite vs.) atanmak yerine, yer değişikliği talep edebileceğiniz kurumlara girmeye çalışın. Bakarsınız, tayin kolaylığı sağlanır ve kendi ilinizde göreve başlarsınız. O yüzden ufak, ücra yerleri de tercih listesine eklemek mantıklı.

Merhaba,
EKPSS 2026 sınavında Gyde 18 doğrum,7 yanlışım,5 boşum ve GK'de 28 doğrum ve 2 yanlışım var. Sizce kaç netim var? Lise zihinselde kaç puana gelir?
Sorular genel olarak bi tık zordu. Zorlaştırıldi.

İnternette tercihler için haziran temmuz ağustos civarı da olabilir diyen yerler gördüm, ne dersiniz bu konuyla alakalı

Ocak şubat 2027 de olur büyük ihtimal değişmez gibi sanki

@erola, sınavdan sonra o kadar zaman aralığı normal mi sizce tercih için, bilmiyorum gerçekten ama umarım bekletmezler

Ocakta yapılır seçim varsa da olacak olursa da Haziran temmuzda ekstra yapılabilir.

ön lisans 76 78 puan bekliyorum bilgisayar programcılığı yada kontrol ve otomasyon puanları ne olur kontrol ve otomasyon mezunum bilgisayar programcılığındanda ocak 2028 de mezun oluyorum

Üst Alt