Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026’ya girenler, sınav nasıldı?

Türkçe kötü geçti matematik 3 soru yaptım şükür

yapay zekaya soru hazırlatmış adamlar,Allah belanızı versin.. diyecek söz bulamıyorum. ALLAH size merhamet duygusunu versin, bunlar engelli insanlar.. kazanmamaları için ellerinden geleni yapmışlar; ücra köşeden yapay zeka soru hazırlatmış adamlar.. gözetmendim ben; tüm branş sorularını inceledim ,Allah belanızı versin!

@biirkann, aslında kolaydi normal bi ortamda girsem rahat yapardim ama o anki heyecanla hata yaptiklarim var bundan sonrasi nasip artik

yapay zekaya soru hazırlatmış adamlar,Allah belanızı versin.. diyecek söz bulamıyorum. ALLAH size merhamet duygusunu versin, bunlar engelli insanlar.. kazanmamaları için ellerinden geleni yapmışlar; ücra köşeden yapay zeka soru hazırlatmış adamlar.. gözetmendim ben; tüm branş sorularını inceledim ,Allah belanızı versin!

"İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ" (إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا

Bu cevapta cirit falan olan sorunun cevabı neydi arkadaşlar, lisansta

Türkçede bide hangisi yapısına göre farklıdır sorusu vardı cevabı A yaptım ben

@bro34, ma eki vardı isim fiildi galiba

Arkadaşlar ekpss 2026 ekpss zihinsel engelli katagorisinden bugün yapılan sınavdan tüm sorular elinde olan varmı ?

@Barisgzl1, imkansız birşey bu aklında kalan varsa max o olur ya türkce kolaydı mat zorladı tarih orta cografya zorladı gerisi iyidi gibi senin nasıldı?

Ösym erişime açınca, belirli bir süreliğine, ancak o zaman erişebilirsiniz diye düşünüyorum. Soruları tam açıyor muydu ama tam emin değilim. Cevaplarını gösteriyor.

SINAVA GÖZETMEN OLARAK GİRDİM. AKADEMİSYENİM. TÜM BRANŞLARIN SORULARINI İNCELEME FIRSATIM OLDU. GENEL ANLAMDA BU SORULAR İNSAN EVLADINA DEĞİL, DÜPEDÜZ YAPAY ZEKAYA HAZIRLATILMIŞTIR. İPTALİ GEREKİR!
-YAPAY ZEKADAN ÖZELLİKLE (TARİH,COĞRAFYA,ANAYASA) BİRDEN ÇOK SORU HAVUZ OLUŞTURULMUŞ VE ADAYLARI EN ÇOK ZORLAYABİLECEK SORULAR CIMBIZLA, TİTİZLİKLE,ÖZENLE SEÇİLMİŞTİR.
ALLAH BELANIZI VERSİN. SINAVA GİREN BU İNSANLAR ENGELLİ KARDEŞİM, ZATEN HAYATLARINDA BİNBİR ZORLUKLA YAŞAMAYA ÇALIŞIYORLAR.. SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZ?
BUNLARA PİK SORU SORMANIN MANTIĞI NEDİR? DİYECEK SÖZ BULAMIYORUM..

İlk kez girdim, normal KPSS den daha önce 80 puan almış biri olarak bu sınavdan çok umutluydum. Ancak Gy bittiğinde geriye 5 dk kalmıştı. Herkese geçmiş olsun sanırım 35-45 net gerekiyor en az. Matematik bu kadar kolayken Türkçe paragraflarini bu kadar zor tutmalarini anlayamadım.

Arkadaşlar ben ilk defa girdim bu sınava Lisans olarak. Geçmiş yıllarda Lisanstan girip mukayese edecek arkadaşlar varsa sınavın zorluk kolaylık derecelendirmesi hakkında bir değerlendirme yapabilirler mi? En zor 2022 yılı deniyordu genelde ancak bu defa sanırım 2022 den daha mı zor acaba?

Türkçe bence en zor kısımdı, lisans. matematik zor değildi, genel kültür de zor değildi o kadar

@udevecili, yüksek kapatırsa zor gibi geliyor bir de bu tercih dönemi ne zaman açılıyor bilginiz var mısır

Lisanstan girdim , matematik kolaydı geçmiş senelerle göre aynıydı , Türkçe diğer sınavlara göre bi tık daha zordu , tarih geçmiş senelere göre yorum ağırlıklı sormuşlar şaşırdım bilgi sorularıda zorlayıcıydı , vatandaşlık kim hazırladıysa bu soruları KPSS de bile çıkmıyor , dava ismi sorusu ve teknik hizmet sorusu inanılmaz saçmaydı , genel kültürde çoban yıldızı gezegen venüsü hayatımda hiç duymadım.Coğrafya da cevabı gediz olan soru inanılmaz ayrıntıydı , genel olarak bi sınavı hazırlamayı becerememişler.

@udevecili, doğrudur bilader.hızlı çözerken harfler yakın olunca eksi yazdı bana üzüldüğüm soru oldu.

Umarım sınava giren bütün arkadaşların sınavları çok güzel geçmiştir ve ilerleyen süreçte de bütün herkesin istediği atamalar gerçekleşir...

Üst Alt