Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026’ya girenler, sınav nasıldı?

Delorean

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
48
Sorular 2 sene evveline göre kol gibiydi.

Lisans
İbni Sina
Londra konferansına katılan Ahmet Tevfik
Uranyum Yozgatmış
Epik didaktik pastoral
Polo adlı oyun (çövgenmiş)
Ömer Hayyam celali takvim
Teknik hizmetler matematik
Eda davası
Gediz (doğru)
İnkilapçılık
İyonya devleti kuruluyor Sakarya sonrası itilaf Devletleri tanımıyor seçeneği hariç diğer ikisi doğru idi
Batı trakya vardı doğru mu emin değilim soru kökünü hatırlayamadım

Son düzenleme:
@Staytuned, bence 2 sene önceye göre geometri hariç paraleldi ama fonksiyon
Ben 14 işaretledim 13 net işaretledim dikdörtgen sorusunun mantığını kavrayamadım ... Destekli salladım

Lisans diktörtgen sorusunun cevabı 22 mi? Ne işaretlediniz dostlar, bir de a2 artı b2 sorusu vardı, o da 13 çıkıyor

@kenanivedi, ben 10.15de basladım 10.42 de bitirdim sonra biraz boşlarıma baktım öyle doldurdum zamanı bence iyidi gibi bilemiyorum

@Delorean, en başta yapamadım o a2 artı b2 sorusunu, zor değil hiç ama dikkat istiyor sanırım. Son anda heaa dedim ve yaptım 🤣

Önlisans türkçe bence zordu 5 6 boşum var .

Önlisansta matematikde demet sorunun cevabı neydi?

EKPSS ZİHİNSEL SİZCE NASILDI YORUMLARINIZI ALALIM
sizce nasıldı

Ön lisans Türkçe sorularını hatırlayan varmı zarf tümleç sorusu vardı cevap neydi

Bende emin değilim

Aklınızdaki sorular varsa paylaşımısınız

En iyisi ortaöğretimden sınava girmek miss gibi. Bize lisansta ahiret soruları sordular ama onlara adile naşit sorulmuş. Vallahi mantık kalmadı artık

@bro34, türkçe paragraf soruları çok zordu sizce nasıldı?
Coğrafya da çömlek sırusu avanosmuş
Dağ sorusu kaçkar
Göl aras
Bir de roman eylüldü

Ben ön lisans girdim Türkçe zordu genel kültür kolaydı şükür

@alitzelll🌈, evet ortaöğretim lisans gibi girmedi sayılır ama bilemiyorum mayıs da belli olucak sizin ortalama beklentiniz nedir

Üst Alt