Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

@Hasan Dal, eyvallah kardeşim Allah çok güzel bir fikir çok sağ ol Allah razı olsun kafama yattım ben buna bir bakayım alternatifleri arttırmamız lazım

Bugün koca kafaya sordum. Lisans 2700 sıralamam var. İkinci de atanırsın cevabını vermiş.

@udevecili, vallahi kardeşim gaza geldim ben de sordum bakalım ortaöğretim 11 80 sıralama ile yaklaşık 2 atamada atanır mıyım diye sordum ortaöğretim bir de ortalama 3.500 civarı sıralamayla sosyal bilgiler öğretmenliğine atanır mıyım onu sordum

@udevecili, sen nereden sordun kardeşim ben YouTube'da yorum yazdım videosunun altına da sen nereden sordun

@Hüseyin404, Hüseyin kardeş istersen sen de biraz koca kafaya

Son düzenleme:
Sen de bir yaz durumunu pardon yanlış oldu hani ben de atanabilir miyim sıralamanı söyle 1 atama da gelir mi bir yer diye bir sor benden sana bir tavsiye

@emre 78, atanır mıyım diye yazma cevap vermiyor. Danışmanlık alıcam gerek var mı diye sor

@emre 78, bugün yanınında ortaöğretim 1000 ve üzeri önlisans 950 lisans 2900 ve üzeri hiç ümitlenmesin gitsin ders çalışsın dedi.

@udevecili, 1 atamadı mı genel mi

attığım mesajı tam anlamadım hani bu ortaöğretim 1000 ve üzeri ders çalışmasın derken hani 1 atamadı mı yoksa genel ikinci atama için mi kastetti

Zaten eğer öyleyse koca kafa akademi kendi ile çok büyük bir çelişki haline düşer

Moderatör tarafında düzenlendi:
genel atamadan bahsediyor.

bana kalırsa ortaöğretim 1100 e kadar esner. önlisans da o civarda lisans da 3000 gibi kapanır

birde sabaha kadar konuşsak boş. bu kadroları verecek kişiler bile şuan ne olduğunu bilmiyor. geleceği de göremiyoruz. kaç tane teknik kadro kaç tane öğretmenlik kaç tane 4001 veya 2001 gelecek. bunlar muamma sadece geçmiş yıllara bakarak birşeyler söylemek mümkün. geçen senelerde lisans 2550 kapattı ortaöğretim 900 gibi kapattı önlisans 850 de kapattı. geçen sene ki kadrolar çok azdı. hadi seçim var ümidiyle az daha ekleyip bu sonuca varıyorlar. 4 sene öncesine gidersen lisans 4000 lere kadar esnemiş. ama bunların şuan imkanı yok. hayal görmeye de gerek yok. gerçekler neyse ona bakıp yol çizmek çok mantıklı. ben çok çalıştım. gecemi gündüzüme kattım. çocuğumla bile ilgilenemedim. toplam 9 ay çalıştım .sözelciyim ben matemateğim hiç yoktu 6 ay sadece matematik çalıştım. geometri anlamam 13 soruda 12 doğru yaptım fakat 2 sini optiğe işaretleyemedim. sözelciyim ama dilbilgisi anlamam. böyle olunca sınava zaten 55 soru üzerinden başladım. süreyide yetiştiremedim. biraz da süre daralınca panik yaptım. kitapçığa işaretlediğim 3 soruyu optiğe işaretleyemedim. o 3 soruyu işaretlesem o 1500 lerdeki arkadaş gibi bende garanti gözüyle bakıcaktım. ama şuan muaamma ile hayatımıza devam ediyoruz. gerçekleri konuşup yolumuza bakmak lazım. kocakafayı bilmem ama alfa akademide bir video var onu izle o daha bazı şeyleri net açıklıyor. ve çok iyi analiz yapıyor.

toplamda 40 doğru ile 2700 sıralama ile 2. atamada sınırdan atanırsam atanırım. oda hakkarinin bilmem ne ilçesine. belkide çakılı olacak.

Son düzenleme:
Bence koca kafa YouTube kanalı o kadar da iyi bir kanal değilmiş yani çok da verdiği rakamlar doğru değil gibi çünkü örnek veriyorum diyor ki 6.000 ila 10.000 arası alım olacak diyor hadi biz 7500 diyelim orta yolu bulalım seçim de var onun yüzüğü hürmetine 7.500 diyelim 2.500'ü engelli öğretmen atamaları için ayrılsa geriye kalan 5.000 normal atama için 2 dönem için toplam şimdi bu 5000 atamanın 2600'ünü lisans için ayırsalar 100 tanesini ilkokul ve ortaokuldan mezun olan kardeşlerimiz için kura kontenjanı ayırsalar geriye kalan 2300 kontenjanın 1150'sini ortaöğretim 1150'sini önlisans ayırsalar bu durumda ortaöğretim atama kontenjanları yaklaşık 1500 civarına çıkar kendi de diyor 2022 ve 2024 sınavlarına paralel bir sınavdı diye hani aynıydı zorluk derecesi diye o zaman bu sıkı para politikasının olduğu dönemde bile 950 sıralamayla bitiren birisi atandı diyorlar yani 900-950 bandında bir sıralama yapan ikinci atama da atandı diyorlar 2024 puanıyla mantıken bu koca kafanın dediği saçma onun için uzun lafın kısası hepinizden özür dilerim bence bu konuda pek yetkin bir kanal değilmiş pek de faydalı bir kanal değil çünkü bu 6000 ile 10.000 arası alım olacak dediği videoda bile diyor ki lisansta diyor 81 falan olur diyor atama puanları diyor yav kardeşim yaklaşık öğretmenlikle birlikte 4.600 kontenjanın ayrıldığı 2024 engelli KPSS döneminde bile en düşük 80,6 puanla alım olmuş sen diyorsun ki 6.000 ile 10.000 arası kontenjan ayrılacak lisans düzey için 2026 sınavının 2024'den daha zor olduğunu kabul ediyorsun ama diyorsun ki atama taban puanları düşmeyecek artacak ne alaka sınav zorsa atama puanları da düşer örneğin 2024'te 91 puanla 500'üncü olan birisi 2026 sınavında 90 puanla 500 olur yani nereden tutarsan elinde kalıyor yok bence danışmanlık konusunda çok da faydalı olmayacak bir platform bu koca kafa akademi kimseye tavsiye etmem çünkü rakamları çok çelişkili ortaöğretim ve ön lisans 2022 ve 2024'ten kolaydı diyor 2026 sınavı için lisans 2024'ten zordu diyor

tamam da yine o rakamlara geliyor. 2400 2400 iki atmada toplam kadro gelse. iki tane 1300 lük öğretmen alımı olsa zaten 8000 li rakamlara ulaşıyor. oda şuanki durumu gösteriyor.

@udevecili, söyle kardeşim ben de öğretmenlik okuduğum için bize söylenen bilgiler ışığında 2000 ile 2500 engelli öğretmen ataması olacak toplam 2 dönem veya kaç dönem yaparlarsa 2028 sınavına kadar hadi 5.000 atama olsa dediğim şu mesela 2020 sınavıyla atama yapmışlar 2021 ve 2022'de toplam 5.000 civarı ve 2020 yılında da pandemi dolayısıyla atama yapmamışlar yani 2020'de boş geçirmiş sadece 2019'da yapılmış 2018 sınavıyla buna rağmen ortaöğretim bakabilirsin 2022 de 87,5 puanları görmüş ortaöğretim hizmetli kadrosu için

O zaman bana şu sorunun cevabını verirsen çok sevinirim adam diyor ki 2024 sınavına göre kontenjanlar artacak seçim dolayısıyla diyor bak buraya dikkatini çekerim ama diyor ki 2026 sınavı ile 81'in altında olanlar umutlanmasın diyor kardeşim sen kontenjanlar artacak diyorsun standart sapmada daha yüksek diyorsun o zaman senin alımların az sınavın daha kolay olduğunu söylediğin sınavda 80.6 ile alım yapılmış o zaman bu ne perhiz bu ne lan turşusu o zaman alımlar 80 puanın altına inmesi gerekmez mi yani sen engellilere danışmanlık yapıyorsan 2026 taban puanlarını bilmen lazım 2024 ile atanan en düşük kişinin taban puanını bilmen lazım bu işler emek ister bu işler biraz çaba ister yani hani bana inandırıcı gelmedi sen inandırıcı bulursun bilmem ama ben argümanlarımla söyledim neden inandırıcı bulmadığımı

81 aşağısındakiler umutlanmasın diye hangi videoda söyledi. Ben hepsini izledim. İlk atama için demişse bilemem. Savunmuyorum tanımam etmem de.

@udevecili, hani bu size bahsettiğim 6000 ile 10.000 alım olacak dediği videosunda bahsediyor dikkatli dinlediğinde anlarsın kardeşim

bence yanlış anlamış olabilirsin tekrar izlesene. 81 diyemez. hiç bir zaman öyle bir atama dönemi olmadı ki kaldı şimdi desin.

Üst Alt