Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

@Nightwing, 😂😂 yav cok takmayın

Ya arkadaslar size birsey sorucam ben 75 küsür almısım sıralamam 10 bin küsür bu puana terörist olunmaz dimi biri söylesin ona göre üzülcem

ortaöğretim 82.5 ilk 4 bin memurluk gelir mi küçük şehirde

Sonuçlar herkes için hayırlı olsun. Ön lisans 81,523 puanım, başarı sıralamam 1007 mezuniyet harita ve kadastro teknikerliği ve aynı zamanda emlak ve emlak yönetimi mezunuyum.

Hepinize hakkınızda hayırlısı olsun diyorum, umarım gönlünüzce olur.

amin hocam olmassa diğer sınavda halletmeye çalışacağım moral bozmak yok

Lisans 82.28633 puan ve 1340. sıralama ile atanma ihtimalim olur mu? Ilk kez girdim cok bilgi sahibi de degilim. 4 yil gecerliymis bu puan. 4 yil icinde atanmaya yeter mi düz memur kadrolarina?

@OsaSgk, atanırsın
@Delorean, hocam sen puanlara göre ilerliyorsun. ben sıralamaya göre söylüyorum. 2026 ocak ayında 2550. sıradaki vatandaş atanmış. 2550. sıradaki adamın puanı 79.40 mış. geçen sene öğretmen alımlarıda azdı normal lisans kadrolarıda azdı. 4001 ortak memur kadroları da azdı. demem o ki. bu sene 80 puan alan kişi ortalama 1900 sıralama yapmış. şimdi sen geçen sene kadro az olmasına rağmen 2550. sıradaki adam atanır. ama bu sene 2000 sıradaki adam atanmaz. geçen sene gibi olursa kadrolar. ortalama 79 ve üzeri alan lisanslar atanır. ama yüzde 10 artışla bile 78 ve üzeri alanlar atanır. seçim döneminde kadro artışı olur hurafe işi.

@biirkann, atanamazsın.

@biirkann, son 15 seneki verilere göre. ha tayyip reis derse 20 bin memur alıcaz. o zaman atanırsın.

@udevecili, He ya sen orasını düşünme atanırım ben merak etme Yardımcı olurlar dayılarımız fılan nolcak yani😄

Lisansta seçim döneminde toplam kaç alım olur sizce ?

Üst Alt