Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 müfredatlı kitaplar ne zaman çıkar?

zaten hersey var daha bısey eklemezler bence. ama bence ortaogretıme gıreceksen lısans ekpss kıtabından calıs ortaogretım kıtapları ıcı bos bısey anlatmıyorlar

Ortaöğretim ve lisans konuları aynı mı ya da aradaki fark ne

2016 kitaplarına çalışsanız da olur fark yok sadece sınava bir kaç ay kala güncel olaylar için satılan kitapçıklardan alırsınız, sınava kadar bol bol soru, test çözümü ve tekrar yaparak faydalı bir çalışma süreci geçirmiş olursunuz.

ortaöğretimle lisans konuları aynı olmaz lisans daha zordur ancak önlisansla ortaöğretim kpss kitapları aynı içeriktedir
tkahveci86

sarasota sizce de lisans kitabından mı çalışılmalı.. önlisanstan gireceğim.. yayınevlerinin yaptığı kategori ayrımı sağlıklı mı bu bağlamda.. yani önlisans kitabı alsam zayıf bi hazırlık mı olur

benım gorusum ortaogretım kıtapları ıcı cok bos .almadan once karıstırın bı bakın gorursunuz

Tamamda kardeşim ortaöğretim mezunu birinin lisans kitaplarına çalışması çok yanlış olur ortaöğretim önlisans kitaplarına bakacak yargı ve yediiklim öneriyorum ben

Ekpss lisans 2018 için PDF Word dosyası vea herhangi kaynak ne öneriyorsunuz?

tkahveci86. Kardeşim ders konularını internetten çalışmanı öneririm. Tarihin standart sapması çok yüksek oluyo. Tarih dersi için Ramazan hocayı izle derim. Hem bi dershane havası oluyo, hemde tekrar tekrar izleyebilirsin. Matematiğin nasıl bilmiyorum ama, antremanlarla matematik , diye bi kitap serisi var. 4 kitaptan oluşuyo, ilk iki kitabı alsan fullersin matematiği. Ekpss kaynaklı kitap sakın alma. Normal kpss o.ö, ön lisans kitaplarından çalış. Günde 3 4 saat düzenli çalışmayla çok iyi puan alırsın.

Meraba ben de 2018 e hazirlanicagim.onlisans olarak nasil bi cizgide gideyim.calismaya ne zaman bakiyim..

Siz onlisansmisiniz..

Ekpss icin dersnaler varmi? engellilre ozel boyle bi kurs aciliyordu sanki.

kitap

Arkadaşlar önlisans hangi kitabı önerirsiniz.

Merhaba arkadaşlar ben 2016 da lisans düzeyinden girdim 71 puan geldi 2. Atanmam da zor gibi yavaş yavaş 2018e hazırlanayım diyorum... açıkçası sözelde temelim yok çok zorlanıyorum aklımda 3 yayın var yediiklim...beyazkalem...uzman kariyer...çözümlü soru bankası olarak hangisini önerirsiniz... şimdiden teşekkürller

arkadaşlar benim derdim matematik zihinselden girdim 72 aldım

Smilemisty

dostum bende zihinselden gircem ortaöğretimden ilk kitabı alsak yeterlimi yoksa ikisinide alak ne dersin

hergele1906. Kardeşim sen antrenmanlarla matematik 1. kitabı alsan yeterli olur. Sizin sorular biraz daha kolay oluyo

Emrah, ne yazık ki hiç bir fikrim yok.

Ben sınavlar dönemimi bitireli epey zaman geçti. :)

Arkadaşlar yargı yayınları revaçtaymış. Konu anlatımlı. Hocam sorun yok bulduk :)

ekpss den kaç sorudan kaç doğru yapılırsa 70 ve 85 puan alınır.ayrıca çalıştığınız kitaplardan kaç soru çıkıyor sınavlarda.

60 soru geliyormuş. 47 si net olursa 85 diye bana bilgi verdiler. Doğru mu yanlış mı bilemiyorum.

Puanlarla, doğrular orantılıdır. 30 net 70 50 net 80 puan eder diye bişey yok arkadaşlar. Örneğin, 100 puan çıkarmak için 60 soruya doğru cevap vermek gerekir, ama 60 net yapan olmazsa, en çok net sayıyı yapan 100 alır. Ve standart sapmalarda cabası. Mesela benim 31 netim var, 78 puanım. 32 neti olan birisinin puanı benden düşük olabilir. Ama tabi gerçekçi bakalım. Tabiki full çıkartan onlarca kişi oluyo. Onlarında diploma puanları yüksek olan 1.sıraya geçiyo.
şeker çocuk, abi, matematik hariç kitaptan çalışma derim. Youtubede çok güzel ders anlatan hocalar var. Tarih için ramazan hoca, isem yayımcılık. İsem yayıncılığın coğrafya hocalarıda iyi. Matematik için , atremanlarla matematik serisi var. Eğer matematik bilgin pek yoksa 1 den başla abi. Aynı zamanda Buğra ayan'ın videolarını izle. Youtubeye aban abi :)

Puanlar standart sapma üzerinden olduğu için bilemiyoruz önlisanstan girdim geçen yıl 34 doğru 9 yanlış 81 aldım sadece 6 tane matematik sorusu çözdüm ve hepsi doğruydu 6 tane türkçeden yanlışım vardı 3 tane de genel kültürden yanlışım vardı, yani kaç doğru olduğu önemli değil çünkü matematiktan fazla doğrusu olan standart sapma sayesinde daha iyi puan alabiliyor 100 alanların bile yanlışları vardı o yüzden elinizden geldiğince matematik çözmeye çalışın çünkü en çok yanlış yapılan ve boş bırakılan matematik testleri oluyor..

Ben facebooktan ekpss sayfalarından soru çözerek çalışmıştım kitap falan almadım inşAllah tüm engelli kardeşlerimiz memur olur..

Ekpss kitapları ile kpss kitapları ve sınavlari birbirinden farklı mi arkadaşlar normal kpss kitabina calissak ekpss sinavinda zorluk çekilirmi farki ne yani ?

Üst Alt