@
Ali_Gs yazıyorya hocam orada kaç kişi atandığını atanan kişilerin toplam sayısını yazmışım işte daha ne yazayım anlamadım
3 ncü atama isteyen arkadaşlarımız hakkına saygı duyuyorum ve kendi adıma seviniyorum
adamların en doğal hakkı kardeşim
suç burada devletin hükümetin, MÜJDE diye dedikleri şey 2018'leri mağdur etmekten başka bir şey değildir
zaten 2016 yılında 2nci atamada adamlara 5 bin alım yapacağız demişlerdi sonra U dönüşü yapmıştı hükümet
o 5 bini adamlara 2 parçada verdiler sonra da MÜJDE dediler
şimdi sıra geldi bize, adamlar baktı bunlar 10 kişi de olsa grev yaptı çadır kurdular verelim bari sesleri kesilsin dedi, aynen böyle düşündüler
hor gördüler kardeşlerimizi ama haklarını aldılar şükürler olsun...
şimdi sıra geldi bize sınava kadar twitter dan ve bimer cimerden seviyeli şekilde şikayet etmeye devam (bu çok önemli arkadaşlar) yani bimer ve cimerden evet haklısınız hadi artıralım kadro demelerini beklemeyin ama burada ne olacak istikrarlı şikayet edersek ve sınavdan sonra bir grup oluşturup ANKARAYA gidersek (ben öncülük ederim) gidip konuşma yaptığımız zaman deriz ki, arkadaşlarımız 5 aydır bimere cimere şikayet ediyor
ya devlet kadrolarına alım olan yüzde 3'lük dilimi yüzde 5 yapın o zaman kamu da açık 60 bine yaklaşır bu da demek olur ki, bizden sonra 4 sınav bile yapılsa KAMU'ya engelli kadrosu sıkıntı olmaz
yada bize hakkımız olan geçen yıllardaki gibi kadro sayısı verin
arkadaşlar 2019 seçimleri de geliyor ki (Türkiye için bir ilk) eğer ANKARAYA gider bunu dile getirirsek kesinlikle yüzde 5 e çıkartabiliriz, bizden sonrakilerde kurtulmuş bir nefes almış olur
ama şimdi sınava kadar her yerden elimizden geldiğince bunu dilimizden düşürmememiz gerekiyor (bu çok önemli)
bizim 3ncü atama yapılacak olan değerli engelli kardeşlerimizle alıp veremediğimiz yok, gözümüz yok, ALLAH yeni işlerinizde hayırlı kazanç nasip eylesin dostlarım
bizim sözümüz biz bir şey demediğimiz halde hala gelmiş 2500 neyinize yetmiyor, çalışın 100 alın diyen kendini yüksekte gören 70 almış ama atanamamış hala gelmiş artis artis konuşan kardeşlerimize sitem ediyoruz
hiç bir platform da neden 3ncü atama yaptınız lafını duyamazsınız bizimle ilgili zaten bunu deme hakkımız yok
inşallah gün gelecek biz de 3ncü atama için atansak dahi geride kalan kardeşlerimiz için mücade edeceğiz
birbirimize destek olmazsak, kim bize sahip çıkacak ???
kimseyi kırmayın belki yarın yaşayacağımız bile kesin değilken belki bir saat sonramız bile garanti değilken, karşıdaki insanın ne kadar zorda olduğunu bilmeden yorum yapmayın
bana özelden çalış 100 al ağlama diye mesaj atıyor biri
yani yakışır mı dostlar ?
belki 3ncü atamada adam düz memur doğru dürüst almayacak açıkta kalacan umudunu 2018 e bağlayacaksın o zaman dersin yaw bu 2500 alım da nedir şaka mısınız ?
2016'nın 3 ncü alımı bile 2500 dü nasıl 2018 in ilk alımı 2500 olur
yani ALLAH var gam yok diyoruz ve büyük mücadalemizi şimdiden başlatıyoruz, hayırlara vesile olsun