Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 ilk atama 2500 (haksızlığa dur de!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
44mustafa44_

Bakanın açıklamasını iyi oku 2016 adayları ağladığı için 2018 kontenjanı ikiye bölündü grev öyle sonlandı. 2018 Ekpss ye gireceklerin hakkını aldınız!!!

Demek 2018 e girenlerin hakkını aldık , 2016 ya girenlerin hakkını da siz almaya çalışıyorsunuz onu napıcaz?

melek37

nasıl bir konuşma tarzıdır ağladıkları için demek nedir ben bu konuya birdaha yazmam siz önce üslubunuzu değiştirin burada hiçbir arkadaşımız ağlamıyor siz ağlıyorsanız melek37 bilmem burada 2016 yılında sınava girmiş 3, atamaları bekleyen arkadaşlarımızı bu şekilde konuşamazsınız

Sayın arkadaşlar saygı ve sevgi çerçevesinde konuşsanız daha iyi olur. Kırıcı üslubunuzla bu meseleye çözüm bulamazsınız. Bizim şu anki amacımız 3.atama kontenjanının ayrı olması ve 2018 sınavı kontenjanının ayrı olmasıdır. 3. Atamaya karşı değiliz ki bu hakkınız elbette.

Bunlar bu kafayla nasıl atanıpta vatana faydalı olacak onu anlamadım ben . Yahu 3. Atama olmasın diyenmi var? Almıssın 70 puan 2018 in kadrolarını istiyorsun otur oturduğun yerde yada 2018 e çalış, 2016/3 atama sayısı 2500 olamaz

2012 deki atama sayısı 2014 deki atama sayısı 2016 daki şimdiye kadar olan atama sayısı kaç kişi arkadaşlar ona göre hak hukuk konuşulur

Ben hiçbir yerde 3. atama olmasın diye yazıldığını ya da ima edildiğini görmedim. İnsanlar ne de güzel kendilerine göre çekiyorlar lafları. Hep adrenalin bağımlısı olmaktan çıkıyor sanırım bunlar, tartıştıkça adrenalin salınımı artarmış ya..

Ali_Gs
2012 de toplam atama sayısı 14 bin (sınavdan sonraki ilk atama sayısı 7 bin küsür)
2014 de toplam atama sayısı 11 bin (sınavdan sonraki ilk atama sayısı 4500)
2016 da toplam atama sayısı 12 bin (sınavdan sonraki ilk atama sayısı 6113)

2018 ilk atama ise 2500

can kardeşlerimiz 3 ncü atamanıza lafımız yok ki bizim, hayırlı olsun atamalarınız.
biz suçu devlette buluyoruz size verilen 2500 ü sanki 2018 de yeni sınava girenlere veriyormuş gibi 5 bin istihdam edeceğiz diye gövde gösterisi yapmalarına kızıyoruz

yoksa 3 ncü alım olsun ama 2018 ilk atama sayısı her zamanki gibi olsun
siz 3ncü atamayı bekleyenler hak hukuktan bahsederken yukarıda yazdığım yazıyı iyi okuyun atama sayılırına bakın ondan sonra gelin konuşun, adamın damarına basmayın

tekrarlıyorum sizin 3ncü atamanız hakkınızdır zaten kimse ona laf söylemiyor, bizim amacımız 2018 ilk alım her zaman ki gibi olsun
devlet yine yaptı yapacağını YAZIKLAR OLSUN

Şimdiye kadar ki en yanlış uygulamaya imza attılar 2018 de 5000 engellinistihdam edecek dediler 2016 puanlıyı ilk çeyrekte bu istihdamdan pay sahibi yaptılar olmaz yanlış bu isteyen istediğini desin çalış kardeşim 2018e o zaman yerleş niye bu haksızlık

Ceylinfatih44

Bunlar var ya atanamazlar son çeyreğe de göz dikerler!!!

Hatta var ya yerleşenler de yerleştikleri kadro pozisyonu beğenmeyip yeniden 2018 sınavı ile tercih yapıp kadro işgal ederler!!!

Arkadaşlar sınavın geçerliliği 4 yıl oldu
Birde o taraftan bakın Yani buda demek oluyorki en az 3 yada 4 atama olacaktır

Bimer ve Cimer'e yazmaya yazdırmaya devam arkadaşlar...

85 üstü alan her türlü atanır artık taban puan önlisans için önceden ilk atamada 74 dü şimdi 80 82 olur düz memurluk belki olmaz bile
ikinci atamada 80 ve üstü alan kesin atanmış olur
çünkü bu hükümet ikinci atamada da 2500 verse iyi

seçim var belki ankara da grev yapıp haberlere çıksak o zaman olabilir bir şeyler

aslında kamu kurumlarına yüzde 3 lük alım az avrupa da yüzde 8 bu
hükümet bunu yüzde 5 yapsa
kamuda engelli açığı 50 bin olur
ve biz hariç bizden sonraki 4 sınava giren kişilere bile yeterki bu yıla vurursan 8 10 yıl eder, hükümetin kafası rahat eder
2019 seçimlerinde bunu yapmamız lazım, geçici çözümler değil, bizden sonrakileri de düşünmemiz lazım

2016 ya giren kardeşlerimiz 10 bin kadro isteyeceklerine böyle bir eylem yapsalardı belki önümüzde ki 10 yıl kadro sorunu olmayacaktı
neyse inşallah bunu da biz başaracağız
hele sınava girip çıkalım ama o zamana kadar tepki göstermeyi asla bırakmayacağız
çünkü 2018 belli aşırı kısıtlama olacak

Skolyoz23

Birde 2016 sınavının geçerliliği 4 yıl olursa hiç şaşırma son çeyrek de de tercih verir bunlar !!!

Allah doyumsyiuz bencil olana nasip etmesin sadece kendilerini düşünüyolar puanları 4 yıl geçerli biz ilk defa girecez madem kendilerinden o kadar eminler gene girsinler onlar 70lerle atanacaklar biz 80le atanamayacağız bu Adaletsizliğin daniskası

"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!..." İmam-ı Gazali Hazretleri

Twetter da etkinlik başlatalım Hactagimiz #Engellilermüjdedenmağdur

Jülide sarıeroğlunun en son attığı tweetlerin yorum kısmına sık sık mağduriyetimizi yazalım 2016lılar sıkıştırıp 3.atamayı aldılar sıra bizde biz birlik olacağız

Ben tweet görevimi yaptım sıra sizde

Ben haber kanallarının WhatsApp hattınada yazdım sizde benim gibi uğraşın onlar aldı sıra bizde bizde hakkımızı istiyoruz çalışma aşkımız bile gitti

Ben haber kanallarının WhatsApp hattınada yazdım sizde benim gibi uğraşın onlar aldı sıra bizde bizde hakkımızı istiyoruz çalışma aşkımız bile gitti

#Engellilermüjdedenmağdur bu hactagi kullanarak sıkça yazarsak ekrana düşecektir hadi lütfen toplanalım yazalım

Skolyoz23

Yanlış Anlaşıldım Yıllar İçersinde ki atama sayısını sormadım şunu sordum 2012 ÖMSS Sınavında toplam kaç kişi atandı 2014 Ekpss sınavında toplam kaç kişi atandı 2016 Ekpss sınavında toplam kaç kişi atandı

@Ali_Gs yazıyorya hocam orada kaç kişi atandığını atanan kişilerin toplam sayısını yazmışım işte daha ne yazayım anlamadım

3 ncü atama isteyen arkadaşlarımız hakkına saygı duyuyorum ve kendi adıma seviniyorum
adamların en doğal hakkı kardeşim

suç burada devletin hükümetin, MÜJDE diye dedikleri şey 2018'leri mağdur etmekten başka bir şey değildir
zaten 2016 yılında 2nci atamada adamlara 5 bin alım yapacağız demişlerdi sonra U dönüşü yapmıştı hükümet
o 5 bini adamlara 2 parçada verdiler sonra da MÜJDE dediler

şimdi sıra geldi bize, adamlar baktı bunlar 10 kişi de olsa grev yaptı çadır kurdular verelim bari sesleri kesilsin dedi, aynen böyle düşündüler
hor gördüler kardeşlerimizi ama haklarını aldılar şükürler olsun...

şimdi sıra geldi bize sınava kadar twitter dan ve bimer cimerden seviyeli şekilde şikayet etmeye devam (bu çok önemli arkadaşlar) yani bimer ve cimerden evet haklısınız hadi artıralım kadro demelerini beklemeyin ama burada ne olacak istikrarlı şikayet edersek ve sınavdan sonra bir grup oluşturup ANKARAYA gidersek (ben öncülük ederim) gidip konuşma yaptığımız zaman deriz ki, arkadaşlarımız 5 aydır bimere cimere şikayet ediyor

ya devlet kadrolarına alım olan yüzde 3'lük dilimi yüzde 5 yapın o zaman kamu da açık 60 bine yaklaşır bu da demek olur ki, bizden sonra 4 sınav bile yapılsa KAMU'ya engelli kadrosu sıkıntı olmaz
yada bize hakkımız olan geçen yıllardaki gibi kadro sayısı verin

arkadaşlar 2019 seçimleri de geliyor ki (Türkiye için bir ilk) eğer ANKARAYA gider bunu dile getirirsek kesinlikle yüzde 5 e çıkartabiliriz, bizden sonrakilerde kurtulmuş bir nefes almış olur

ama şimdi sınava kadar her yerden elimizden geldiğince bunu dilimizden düşürmememiz gerekiyor (bu çok önemli)

bizim 3ncü atama yapılacak olan değerli engelli kardeşlerimizle alıp veremediğimiz yok, gözümüz yok, ALLAH yeni işlerinizde hayırlı kazanç nasip eylesin dostlarım

bizim sözümüz biz bir şey demediğimiz halde hala gelmiş 2500 neyinize yetmiyor, çalışın 100 alın diyen kendini yüksekte gören 70 almış ama atanamamış hala gelmiş artis artis konuşan kardeşlerimize sitem ediyoruz

hiç bir platform da neden 3ncü atama yaptınız lafını duyamazsınız bizimle ilgili zaten bunu deme hakkımız yok

inşallah gün gelecek biz de 3ncü atama için atansak dahi geride kalan kardeşlerimiz için mücade edeceğiz
birbirimize destek olmazsak, kim bize sahip çıkacak ???

kimseyi kırmayın belki yarın yaşayacağımız bile kesin değilken belki bir saat sonramız bile garanti değilken, karşıdaki insanın ne kadar zorda olduğunu bilmeden yorum yapmayın
bana özelden çalış 100 al ağlama diye mesaj atıyor biri
yani yakışır mı dostlar ?
belki 3ncü atamada adam düz memur doğru dürüst almayacak açıkta kalacan umudunu 2018 e bağlayacaksın o zaman dersin yaw bu 2500 alım da nedir şaka mısınız ?
2016'nın 3 ncü alımı bile 2500 dü nasıl 2018 in ilk alımı 2500 olur

yani ALLAH var gam yok diyoruz ve büyük mücadalemizi şimdiden başlatıyoruz, hayırlara vesile olsun

Sınava giren sayısı 80 binden aşağı değil ki 2500 atama nedir yahu müjde dedikleri bu olamaz geçen senenin atamaları 5000 binden yüksek olduğu takdirde müjde demediler. Er ya da geç bu yanlıştan dönüleceğini tahmin ediyorum. Eğer dönmezlerse çalışma şevklerimizi kıracaklar.

Arkadaşlar ben kaza yapıp engelli olmadan önce normal kpss girmiştim 90 almıstım ama kadro yok diye atanamıyorduk mühendis olarak dedikki gidelim grev yapalım twitterda TT olalım ama yok kimseden ses çıkmamıstı sonra ne mi oldu? Herkes ağlamaya basladı kadro yok diye atanamadık diye iyide oldu acımıyorum çünkü herkes puanına güvendi

Demem o ki bu forumdan yazarak bir yere varamayız daha öncede söyledim yine sölüyorum hepimizin toplanacağı facebook tarzı bir platform lazım ki organize olabilelim . Böyle devam ederse akibet üstte yazdığım gibi olacak biri öncülük etsin yoksa 3-5 kişiyle takmazlar bile siz bimere yazarsınız o yazı dpb ye gider dpb de politik bir cevap verir kalırsınız öyle bende yazdım bimere cimere ama organize olmamız lazım 1000-2000 leri bulmadıkça hiç bisey olmaz her engelli vatandaş bu foruma girmiyor ki cevaplara bakın hep aynı kisiler .

Memurlarnet ekpss forumunda toplanmak mantıklı orada organize olduktan sonra belli bir saatte Tweet atalım derim ben

arkadaşlar ne derseniz ben varım hatta sınavdan sonra dediğim gibi imkanı olan işi gücünü bırakıp gelebilen olursa direk külliyeye çıkacağız
HAK verilmez ALINIR beyler unutmayın
bu hükümet bunu diyor resmen

Ben parapleji olmasam her türlü gelirdim malum daha yeni henüz alışamadım ama koskoca bir yaz atama olmaması ayrı bir zulüm bunu es geçmemek lazım

Bende ev hanımıyım çocuklarım var gelemem ama destek veririm yeterki hakkımız olanı alalım

Kimse şimdi farkında değil bunun sınavdan sonra anlayacaklar yaz boyu beklemek nasıl zor

[FONT=sans-serif]Skolyoz23 Öncelikle merhaba , Tam anlamıyla saçmalamışsınız, Kardeş bak biz 2016 yılında sınava girmiş belli puanlar almış ve her sefer yapılmış olan 3. atamayı bekleyen mağdurlarız.Sizler daha sınava girmemişsiniz , sınavda ne yapacağız belli değil , daha bir hak kazanım elde etmemişsiniz onun mücadelesine düşmüşsün. Yani doğmamış çocuğa don biçmeye kalkmışsın.Bizler atanamaz ise tekrar sınava gireceğiz ve 2016 sonrası ilk defa sınava girecekler ile sayımız daha da artacak , sizler aslında 2016 da sınava girmiş belli bir puan almış engelli kardeşlerinizin bir an önce atanmasını isteyeceğinize , ortalığı karıştırmaya aklınca birsey yapmaya çalışmıssın ..[/FONT]

kingsize78 yazdıklarımı okuyan her beyni olan arkadaşım ne demek istediğimi anlamıştır. 3ncü atama ile ilgili umarım arkadaşlarım atanır mağdur kalmaz, haklarıdır dememe rağmen, sen gelmişsin hikaye anlatıyorsun
senin neden atanamadığın hala belli, çünkü kapasiten yok gerçekler bu
kardeş 2016 yılında size ilk atamada 6113 ikinci atamada 2500 üçüncü atamada 2500 verildi

bize ise 2018 ilk atama ne kadar olduğu belli oldu 2500 yani bu haksızlığını anlamayacak kadar aklınızın olmayacağına ihtimal vermiyorum
yani biz mücadele etmeyeceğiz de kim mücadele edecek birader

inşallah atanamazsın da 2018 deki alımların vahimliğini anlarsın
ne mezunusun bilmiyorum ama sen 2016 3ncü alımda atanamazsan bir ömür boyu bir daha da atanamazsın
çünkü ALLAH senin engelini kalbine vermiş kardeş, vicdanın kör olmuş

git işine bak adamı deli etme burada
yazdıklarımı iyi oku ben engelli kardeşlerimin 3ncü atamasından dolayı mutluluk duyuyorum (senin gibilerin hariç)
biz 2018 ilk atamamız haziran temmuz olması lazım iken kasım aralığa attılar

sen gelmiş hikaye anlatıyorsun burada boş boş konuşup adamın canın sıkma
atanamazsan da gelip 2018 alımları bu ne saçmalık mış ne olacak arkadaşlar bu halimiz diye dolanmayasın ortalıklarda
ancak sen o zaman anlarsın durumun ne kadar vahim olduğunu 2018 lik defa sınava girecekler için<
sen 3ncü atamada da atanamazsan 2022 kere ekpss ye de girsen atanamazsın kardeş
onun için fazla yorma kendini , dua et bir an önce 3ncü alımda atan kurtul

Bende ev hanımıyım çocuklarım var gelemem ama destek veririm yeterki hakkımız olanı alalım

Kimse şimdi farkında değil bunun sınavdan sonra anlayacaklar yaz boyu beklemek nasıl zor

aynen milletin yarısından çoğu anlamamış daha ama ekpss gruplarında olayın vahimliği zaten anlaşıldı ve insanlar 2018 sınavına kadar sosyal alemden, 2018 sınavına girdikten sonra da ankara da yürüyüş yapıp toplanacağız

bazı kendi bilmez ahmak insanların salakça yorumlarına aldırış etmeyin, yazdğımız yazıları okumadan gelip saçma sapan yorum yapan kişilerden uzak durun
onlar ALLAH katında kalpleri katılaşmış kişilerdir, siz ne kadar anlatırsanız anlatın onlar sizi anlamayacaktır

Buraya gelip ahkam kesenlere sesleniyorum; biz 3.atamaya karşı değiliz konuyu bilip bilmeden gelip burda yorum yapmayın bi zahmet. En doğal hakkımız olan Atamanın düzgün bir şekilde yapılmasını istiyoruz.

kingsize78

Birincisi, kardeş sizde anlama kıtlığı mı var? Okuduğunuzu anlamıyor musunuz?
İkincisi, çok merak ettim siz kaç puan almışsınız?
Üçüncüsü, arada vicdanınızı merhametle sulayınız, kurumasın.
Vesselam.

Öncelikle şunu söylemek isterim ki 2018 sınavına verilen ilk atama sayısı çok çok az bu gözle görülür şekilde belli önceki yıllara bakıldığında...amaaaa ilk mesajda söylenilen Ancak, bizlerin hakkı olan o 2500 kadronun 2016 girişlilere verilmesi ne kadar hakkanidir? cümlesi de biraz şanssız bi cümle olmamış mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt