Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2017 tercih sonucu için Twitter eylem çağrısı

Getiren

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bu kadar üyeye sahip bir grubuz sesimizi duyurmanın yolu her birimizin 2 tane twitter gesabı açıp aynı saatte yazmaya başlayıp rt yapalım ve twit atalım.Yoksa kimseye sesimizi duymayacak .Bizim bizden başka dostu yok.

Ben varim

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapalım arkadaşlar yeter ya bktk artık bi kurum bukadar umursamaz olabilirmi

yazılacak tag ve mesajı paylaşın hemen başlayalım.

vetbat

saat tam 17:00 de #EkpssAçıklansın uygunmudur.Aynı saatte yapmamız lazım.

mesaj atılacak kişileride belirleyelim @OSYMBaskanligi gibi

@TC_Basbakan @tcbestepe @OSYMBaskanligi BasbakanlikDPB @ailebakanligi bunlarda aklıma gelenler.

En azindan sesimiz ciksin boş boş otur nereye kadar

saat tam 17:00 de #EkpssAçıklansın bu hafta bu iş bitsin artık yoksa önümüzdeki haftaya bırakacaklar.

saat tam 17:00 de #EkpssAçıklansın eylemi yapacaz Twitterdan 1000 kişi destek verse gündeme gireriz

Herkes hazir olsun

Eğer 17 sinde açıklanacak diyorlarsa zaten bu gece 00 00 dan sonra DPB duyuru yapar yarın açıklancak diye duyuru gelmezsse yarın yapalım eylem.

Öyle deniliyirdu hani bazıları kuraya çağrılmsti smdi kimseden ses yok

saat tam 17:00 de #EkpssAçıklansın eylemi yapacaz az kaldı

Haziriz aynen

:) bütün devlet yetkilerini haber sitelerini fenomenleri sanatçıları @ koyup ekliyoruz bende hazırım umarım destek görürüz ama engelli siteleri bile destek vermiyor doğru düzgün çok acı bu .

Muhtemelen bu hafta acıklanır zaten ortaogretım 450 kişi bile yok acıklansa ne olacak sankı arkadaslar

engellilere yapılan haksızlık için zaten bu eylem ,hem az kadro vereckler hemde 25 günde açıklamayacaklar sahibimiz yok ki sesimiz duyulsun

Yazdim kac kere,siz de yuklenin

Boşuna çabalamayın. Twitter gereksiz insanlar ile İletişim ihtiyacı olan Devlet büyüklerinin mecrası.
Arada kalanlar ancak çoluk çoçuk, trol, sahte hesap

Twitterı ben deprem vs olunca anca hızlı haber almak için kullanıyorum.

Bi halta yaramayan bir sosyal medya mecrası.

Bir sosyal medya uzmanı olarak sesinizi illede twitterda duyurmak istiyorsanız çok takipçili bir ünlü bulup paylaşım yaptırın yada reklam kurumları ile çalışın.

bende cok uğraştım rt yaptım herkese yazdım ama destek yok ne yazıkki :( :( yetkilelerin insafına kaldık sahipsiziz resmen ...

Boşa kürek sallıyoruz, bunlar bu kafayla bayram sonrasına bile ertelerler. Resmi kurumların çivisi çıkmış zaten, ösym de uzun süredir çıldırmış vaziyette sarhoş kafayla iş başı yapıyorlar galiba yada bu sıcakta başlarına güneş geçmiş olmalı...

Üst Alt