Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2017 tercih sonucu için Twitter eylem çağrısı

Fox tv ye yazın haber kanalları na düzgün cümlelerle yazın canlı yayında okuyorlar işe yarar.

Evet en mantıklısı haber kanalları özellikle TRT

Trt okur mu hiç ya. İktidara ve onun yönettiği kurumlara karşı bişey diceksin ve bunu devletin kanalı söylücek mi? Hiç sanmıyorum. Bizim sesimizi duyurucak geniş kitlelere hitap eden tek kanal fox.

Hepsine yazın sabah proğramları akşam proğramları yazın derdinize çare olacaktır.

Ben hiç bir şeyin bir işe yarayacağına inanmıyorum, başımızda ösym gibi bir kurum varken yapılabilecek tek çare oraya baskın yapıp, kafalarına silah dayadıktan sonra belki bir netice alabiliriz, aksi takdirde affedersiniz bir yerlerimizi de yırtsak nafile....

arkadaşlar aldığım bilgiye göre önümüzdeki hafta açıklamayı düşünüyorlar.Önümüzdeki hafta içinde düşünce aşamasında ösym de bir arkadaşımın abisi var uzman olarak çalışıyor dediğine göre sonuçlar belli devlet yetkililerinden haber bekleniyor açıklanması için. :(

Üst Alt