Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
green16 zeka sahibi olan herkes bilir ösym nin siyasilerden emir gelmeden sonuçları açıklayamayacağını yapacaksanız sıyasilere baskı yapın. 2ci olarak eskişehir büyükşehir belediyesindeyim ve eskişehirde 3 belediyenin hepside aynı partiden buna rağmen kimse kinsenin işine karışmaz caddeler büyüksehirde sokaklar diğer iki belediyede.

akar_ahmet

Git bunu akp yonetiminden herhangi bir yoneticiye,bakana filan soyle bizimle ne alakasi var osym ye gidin der.Yani bunu demek istiyorum herkes topu birbirine atiyor.Kapali kapilar arkasinda her zaman siyasi menfaatler soz konusudur yoksa engelli ölmüş bitmiş kimsenin umrunda degil.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yapılanlarada siyasi oyun deniliyor arkadaşım düzen bozuk..

arkadaşlar önümüzdeki hafta bi aksilik çıkmazsa açıklancakmış

Her sene aynı muamele bizde insanız arkadaş hobi olarak sabır kasıyoruz resmen açıklamayı geçtim belli bir tarih ver en azından sanki herkes evde oturup sonuçları bekliyor başka hiç işi gücü yokmuş gibi herkesin yaptığı yapacağı planları var işi var vs sonuçlara göre

Yine hafta sonu 1 ayı devirdik. Haftaya açıklanırmıların yenisine geldik. Herkes yorum yapıyor puanlar hakkında beklentiler yüksek ama hayal kırıklığına uğramamak için puanların çok düşeceğini beklemeyelim derim

Akil

Dpb aradım santraldeki memur söyledi... dediğine görede geçtiğimiz günlerde açıklancakmış ama bakanın işi çıkmış ondan dolayı önümüzdeki haftaya ertelenmiş

Çapsız bi siyasinin keyfi yüzünden mi şimdi bu kadar kişi mağdur oldu.

Bazilari diyor ya bekleyin işiniz ne eninde sonunda aciklanacak diye.Özel sektore giremiyorum bu sinavin aciklanmamasi yuzunden.Dürüst davranip kimseyi kandirmak istemiyorum.Düşünsenize sizi işe alacaklar o kadar yatirim yapacaklar memur olursaniz eger adamlari yüzüstü birakmis olacaksiniz,bu da bize uymaz.Simdi iki arada bi derede arafta bekliyoruz.

Bu kadar bekledikten sonra bir insanın atanamadığını öğrenmesi de ona çok acı verir. Emek harcayıp sınava giriyorsun, ilk atamada hüsrana uğruyorsun sonrada bu ahmak yöneticiler yüzünden lüzumsuz yere o kadar bekletiliyorsun sonunda atanamadığını öğreniyorsun. Böyle bir insanın devletine ne derece güveni kalır ? Böyle bir durumda çılgınlık yapmamak, kahrolmamak işten bile değil...

Artık herkezin hevesi de gtti ya insafsz herifler böyle düzen olmaz olsun ya dalga geçiyor lar

green16

usta doğru diyon ama birde şöyle bir şey var farzı misal atandık diyelim bizim iş başı yapmamzı nerden baksan 3 - 4 ayı bulur o zaman kadar ne yiyip ne içecez biz ???

ben özel sektöre iş bakıyorum bulamıyorum kurumsal bir yere girmek istiyorum atama sonuçları da açıklanmıyor resmen dibi gördük arkadaş batsın bu dünya ... :(

eğer ki bu kadar beklemeden sonra atanamazsam yıkılırım arkadaş....

@acıların çocuğu

Evet neresinden tutsak elimizde kaliyor.Bizi engelliler olarak bu matematikle bas başa birakmayacaklar.Sinavi bir haftada okuyup yerlestirmeyi 1 ayda yapmak çok mu zor.

@ibrahimcataltr

Atandigin zaman kurumunda da söylersin bunu unutma.

Herşeyi basit siyasete dökmeyelim.

green16

Çalıştığım kurumda tek akp li olmayan benim.

Her sabah izmir marşını çalarım oda da.

Korkumuz kime?

ibrahimcataltr

Seversin sevmezsin bunun senin bilecegin iş ama tutup benim cbaskanim farkli demek komik.Yoksa benim de bi alakam yok.Kaldi ki kendi üstlerinize diyemeyeceginiz seyleri burada yazmanin da bi anlami yok.

25-26 ağustosta cumhurbaşkanı ayrı Malazgirt te olacak kura çekemez çarşambaya kadar açıklanması bayram sonuna kalır bizim sonuçlar :(

Bayramdan sonraya birakmazlar,carsambaya kadar aciklanir.

GameOwer

Halk oylamasında bir şeyi unutmuşlar. Cumhurbaşkanının görevleri arasında yapılan kura törenlerine katılmak ve kura çekmekte olmalıydı. Öyle ya başbakanmış, bakanmış, müsteşarmış... bunlara ne gerek var. Ülkemiz ve vatanımız için bu çok önemli ve şanlı bir vazife olan kura çekimi ancak ve ancak bir cumhurbaşkanına yakışır. :confused:

Bencede arkadaşım herseye katılıp bulunmak zorunda mi yeter artk ya aciklnsn şu sınav usandkkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt