Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın olmaz çünkü Üniversite yerleştirme sonuçları açıklanacak yarın... Bence bu hafta da açıklanmayacak!!

Açıklansa bir dert açıklanmasa ayrı dert. Herkes puanlar çok düşecek diye umutlandırdı ama görüyorum ki yüksek puanla ille yerleşeyim mantığında tercih yapmış aday sayısı çok. Yüksek kontejanlı yerleri tercih eden sayısı çok biraz umutsuzluğa kapıldım 70 lere düşecek diyenlere inanmayın 80 altına bazı yerlerde insede genelde 80 civarı kapanacak

lisans da puanlar düşer de diğerlerini bilmiyorum.

Lys sonuçları açıklansın diye çok baskı oldu 3 gün önceden açıklanma tarihi verdiler. Ekpss için kimseden ses çıkmıyor. Arayan sosyal medyadan baskı yok. Bizim iş zor

benstery bence yanılıyorsun kardeş puanlar 75lere kadar düşer zaten 1.atamada en son 81ıle giren oldu 80le nasıl kapatsın umutlu olun arkadaşlar ıns hepimiz atanırz

umutyolcusu

Kardeşiniz değilim. Lütfen hitabınızı düzeltin.

Verdiğim Linkten LİSANS olarakta bakabilirsiniz

Buradaki bazı insanları anlayamıyorum, lisanstan 80 olmasa da 80'e yakın puanlar alıp umutsuzluğa kapılıyorlar ve beni de tedirgin ediyorlar. Bildikleri önemli bir şeyler mi varda açıklamıyorlar ??? Yapılacak olan atamalarda en çok kontenjan lisanstan verilmiş, ilk atamalarda lisans düzeyinden epey bir atama yapıldı zaten ayrıca öğretmen atamaları da cabası...

Umutsuzluğa kapilmayn bence 75 80arasi şans yüksek soylenenlere katilmiyrum

darkjusticer
Puanım 78 neden tedirgin olduğumu açıklayayım. İlk atamada 700 kişi benden yüksek puanla atandı. Öğretmen alımlarında ise 600 kişi benden yüksek puanlarda atandı. Sıralamam 2254 -1300 =954. sıradayım 1150 memur kontejanın içinde olduğum doğru fakat sorun şu 15 tercihim MEB diğer 15 tercihim 1 kontejanlı yerler ki girmem çok zor. MEB kontejanları çok olsada tayin kolaylığı yönünden herkes tercihlerini MEB olarak yaptı.
Şimdi puanlar düşmez demiyorum elbette bazı yerler 78 altına inecek ama benim yazdığım yerler mi olacak ? Benden düşük puan alan arkadaşlar şanslı tercih ile atanabilecekken açıkta kalma olasılığı beni korkutuyor

umutyolcusu
Aynı şeyi söylüyorum tercihlerine bağlı olarak bazı yerler 72 ile dahi kapatacak. Ama bazı yerler 80 altına inmeyecek ki çoğu MEB kadrosu buna örnek olacak. Şanslı tercih ile önündeki insanlar atanamazken atanabilecek insanlar ama puanların 70 e düşmesi demek her 75 78 alanın yerleşeceği anlamına gelmiyor bunu unutuyor insanlar. Öğretmen atamalarında 21. Tercih şıkkı ile puanı önde olan mutlaka yerleşirken bizde 30 tercihinde tutturabilmene bağlı bu durum

benstery

heryere aynı seyleri yazıyorsun belki kendini rahatlatmak belki de kandırmak için ama yanlış yapıyorsun insanları yanlış yönlendirerek

genelde 80 le kapatıcak dediğin hiçbir yerin 80 le kapatma ihtimali yok bir bir veya iki yer dısında

ilk sınavdan giren sayısı belli kaçla girdikleri belli,ikinci sınavda kaç kişinin atanacağı belliyken durup durup aynı seyleri yazmanız baygınlık getirdi artık

tamam siz atanacaksınız kimse atanamayacak rahatladınız mı ?

2016/1 EKPSS Tercih Robotu - Memurlar.Net

Şu durumda nasıl cogu yer 80 le kapatıcak matematiksel olarak açıklasanıza ?

benstery

Öğretmen atamalarında resmi olarak puan tablosu açıklanmadı yada ben bulamadım. 600 kişinin sizden yüksek puanla atandığını nasıl öğrenebildiniz. Öğretmen atamalarında puanlara dair bildiğiniz kaynaklar varsa paylaşabilirseniz sevinirim.

darkjusticer
Açıklanmadı ama atanan arkadaşların puanları ile yapılmış istatistiksel bir veri bu belli bir yanılma payı olabilir 500 -700 gibi ben ortalamasını aldım

green16
Arkadaşım gönderdiğin linkte ne demek istiyor bunu kafan almıyorsa ben ne kadar açıklasam anlamayacaksın. Burda senin veya benim dememle atanacak kişiler değişmeyeceğine göre kimse kimseyi kandıramaz. Umut tacirliği yapıp senin gibi insanları sonrasında hayal kırıklığına uğratmak en kötü şey. Olacaksa zaten olacak sevineceğiz ama olacakmış gibi insanları mutlu edip üzmeye hakkımız yok 1 puanda kaç kişinin olduğunu bile bilmediğine eminim. Sadece söylenenlere bakıp sende puanlar düşecek diyenlerdensin Yapma !

Puanlar düşmediğinde bu yazdıklarımı algılayabilirsin belki şimdi kendini tatmin etmeye devam et
Ha bıkkınlık geldiyse okuma çünkü bundan sonra ben seninkileri okumam ;)

benstery

O kadar cahilsin ki ne yazsam da anlamayacaksın değil mi, daha linkten çıkaracağı sonucu bile bilmiyor gelmiş burada laf yarıstırıyor.

Kimse puanlar şu kadar düşecek umutlanın demiyor ama senin gibi kendini rahatlatmak için aşırı kasmıyor.

Şu ana kadar 1817 ogt atandi benim fikrim 1000tanesi 75 80aradi atanmstr umarım dedignz gibi 600ksi degldr yoksa sknti olur

umutyolcusu

Yalnız ben 600 kişi 78 puan üstü dedim. 75 -78 puan arasıda 300 kişi belki daha fazla atanmıştır. Çünkü bu sınavda çoğunluk 75-80 puan arasında dikkat ederseniz

Evet 75 80arasi yıglma oldu inşallah hepimiz atanrz şu sonuçlar aciklansa artık:(

Herkes süper puan almış. Maşallah maşallah.
Kendimi umut ettiğim için kötü hissettim. Sizlerin hakkı. İnşaAllah atanırsınız.

Aslı*

Çoğu kişinin puanı 70-80 arası. İnşallah sizde atanırsınız. Umut etmek kötü değil

Memurlar.net sonunda hislerimize tercüman olarak haber yaptı. Belki bir faydası olur yorumsuz bırakmayalım arkadaşlar

Sayı az aslında 2 günde bile açıklanır, bence tek tek tercih yapanları inceliyorlar :)

Sayı az aslında 2 günde bile açıklanır, bence tek tek tercih yapanları inceliyorlar :)
@eMeL_eMeL

Geçen tercihte de sizin dedğiniz gibi; tercih edenlerin yazdıkları yerlerin engel durumlarına uygun olup olmadığı kontrol edildiği ösym tarafından açıklanmıştı.
Bir de sahte Rapor durumu var. EKPSS 15 temmuz hain fetö saldırısından önce olmuştu ve fetöcü pek kişi sahte engelli raporu almış olabilir düşüncesinden tercihte bulunanları tek tek kontrol ediyor olabilirler...

ATV, SHOWTV, KANAL D, FOX TV haber kanallarının Whatsapp numaralarına Engelli kpss sonuçlarının geciktiğini ve bu durum ile ilgili kanallarında haber yapmalarını rica ettim. Sizlerde LÜTFEN Mesaj gönderin....

Kanal D WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası= 0 530 930 04 91
Show Tv WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası= 0 536 266 90 00 / 0 536 266 90 02
Fox TV WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası= 0 542 370 45 45
Atv WhatsApp Haber Hattı İhbar Numarası=0 505 165 88 88

Beni sinir Eden şey sonuçların açıklanmaması degil, ne zaman açıklanacağının bildirilmemesi, hiç bir açıklama yapılmaması. Ne zaman açıklanacağını bilsek rahat rahat bekleyeceğiz.

arkadaşlar kuranın çekilmesi bekleniyor tören yapılacak kura zamanı belli oldugunda kura çekildiginde aynı gün sınavla yapılan sonuçta açıklanacak bu kadar basit

bende kuraya katıldım ardından nasıl olsa bana çıkmaz diye emeklilik için dilekçe verdim olaki çıktı kura ne yapmalıyım .

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Desenize yine büyük ağanın keyfini bekleyeceğiz.
:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt