Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala evine kura için davet gelen olmadı sanırım bu durumda bu haftada açıklanmayacak 2 hafta önce yazdığım yorumda ağustosun 2.haftası diye tahminde bulunmuştum sanırım öyle olacak

Bugün açıklansın artık. İkinci tercihlerin açıklanması 10 günü geçmiyordu. Kura için beklenmeyecek bu sefer diğer sonuçlarda zaten hazırdır

Arkadaşımın dediği gibi olacak arkadaşlar 14 ağustos haftası diye tahmin ediyorum bende 27. gün olmuş olacak
heartless_ra

stres yapıyoruz bekledikçe inşallah daha erken olur.

En geç ağustos 21 bu demektir ki 17 gün içinde açıklanacak

ağustos ayının 2. haftası da açıklanmayacak galiba. Ama 3. haftası kesin açıklamalılar. gerçi adalet bakanlığının alımı vardı 2.5 ay geçti hala ses yok aman inş. öyle olmaz :)

Bugün ösym ile görüştüm sonuçların açıklanmasına dair net bir tarih belirlenmediğini ve açıklama için herhangi bir yasal sürenin bulunmadığı söylediler.

Pineapple

Başka bir site de de aradıklarını ve (Link Burada) en geç önümüzde ki hafta açıklanacağını düşündüklerini söylemişler.

yasal süre olama olurmu ya yasal süre 30 gündür yasal süre olmasa ösym en az 1 yıl açıklamaz her iddaa sına girerim

Arkadaşlar LYS sonuçları açıklanmadan Ekpss sonuçlarının açıklanacağını sanmıyorum

Kadrolar da 5 temmuzda hazırlanmış 10 temmuzda yayınlandı .Belki orada duruyordur son günü bekliyorlardır.

@Smilemisty cumhurbaşkanı erdoğanın bu OHAL sadece terörle mucadele için açıklamalarını defalarca duymuşunuzdur üstüne basa basa her dafasında normal vatandaşları etkilemedigi açıklamaktadır bu yüzden OHAL bizi ilgilendirmiyor

O yüzden mi atanmış ama işe başlamamış insanlar var ?

akar_ahmet bu durumun OHAL le alakası oldugunu sanmıyorum sonucta biz engelli memur adaylarıyız yani olsakta olur olmasakta kurumlar bize 1 ay az maaş verse kar kardır 20000 ögretmen alındı sonuclar 2-3 günde açıkladı hepsi 1 ay içinde göreve baslayacak neden onlara OHAL yokmu çünkü onlar ihtiyaç elemanı 20 bin ögretmenin sonucunu 2 günde açıklayıp 1 ayda işbası yaptıran sistem 2500 engelliye gelincemi çalısmıyor OHAL yüzünden azıcık mantıklı olun biz devlet kurumları için kuzumsuz elemanız cogumuz gidecek oralarda iş bile vermeyecekler güvenmeyecekler neden engelliyiz o yüzden ne kadar geç başlarsak işe o kadar kardır onlar için engelli oldugunuzun farkkına varın ona göre yaşayın bence

Benim düşüncem cumhurbaşkanının zamanı yoktur .Eğer o kurayı çekecekse süre uzar .Hiç bir iş yaptırmadıkları da doğru değil MEB hizmetliler sağlamlardan çok çalışıyor.İş hayatında engelli ya da değil farketmiyor. Aynı işi yaptırıyorlar. Masa başında da personel eksikse o işleri de engelliler yapıyor.Benim bir tanıdığım milli eğitim ilçe müdürlüğünde sabah ve akşam temizliği o yapıyor ve masa başı memurluk yapıyor .Yani boş zamanları yok .Başka kurumda çalıştırmadan yatırıyorlarsa bilemem.

darkjusticer

Kura çekiminde kimse olmayacak zaten kadro çok az. O yüzden kura çekilip sonuçlar açıklanacak bugün olmasa bile hafta içerisinde açıklanır ama bugün olsa hiçde fena olmaz

@emnshn tabi bir çok kurumda eziyorlar güvenmedikleri için nerde luzumsuz iş var onları yaptırıyorlar demek istedigim biz olmasakta olur ayrıca cumhurbaşkanının çok vakti var 3 günde hem fenerbahçe hem başaksehirin maçlarına gitti izledi bir akşamda engelli kurasına katılamıyormu maç 2 saat sürüyor kura yarım saat illa kura sabah 10 da çekilir diye bir kanun yok akşam 8 de maça gidebiliyorsa eger akşam 8 de kurada çekebilir degilmi kimse kendini kandırmasın

bugün 14. gün hiç bir olumsuz hava yokken şu an ve atama sayısı bu kadar düşükken hala açıklanmaması anlaşılır gibi değil bugünde açıklanmazsa hafta sonu girecek araya pazartesi 17.gün engelli insanları bu kadar bekletmek ne derece doğru stresten kötüleştik artık sesimizi duyan yok....

Dün ÖSYM'yi arayıp sordum, yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak diye daha belli değil dedi görevli. Peki kura tarihi belli mi dedim, o da belli değil dedi.. Yani bugün yarın diyen arkadaşlar milleti boşuna heveslendirmeyin..

Sonuçlar açıklansa bile atananları uzun ve can sıkıcı bir süreç bekliyor, düşünsenize daha ilk atamalardan sonra bile yerleşemeyen arkadaşlar var! Bu nasıl bir iş !!! Ben anlayamıyorum ?! Bir sene geçti hâla da düzelemedi bu ülke... Nereye kadar bilemiyorum, lütfen artık şu OHAL bitsin.

en erken 14 ağustos öncesi çok zor...ha diyelim açıklandı bu seferde 3-4 ay gibi uzun bir zaman dilimi beklenecek belkide daha fazla. Sonra deriz ohal mi iyiydi buhal mi :)))

Varmış, az önce öğrendim.. Bir arkadaş başbakanlığa atanmış, kurumsal işlemler diyerek başlatmamışlar daha. Çok ilginç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt