Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene ye kıyasla. 1 ay diyorum ben tahimini sıkmayın canınızı herşeyin hayırlısı.

KPSS 16 günde açıklanmış demekki en az 15 gün beklicez sonra gün sayıcaz

işçi falan ilanı da yok durdu hepsi kızdılar mı ne yaptılar bize

Ağustosun 2. haftasında [SIZE=4]bana göre[/SIZE] kesin açıklanır arkadaşlar kpss tercihleri 15 günde açıklandığına göre buda öyle olacaktır diye düşünüyorum.

2012 yılı 1. atama 20. gün 2. atama 6. gün 3. atama ertesi gün
2014 yılı 1. atama 3. gün 2. atama 26. gün 3. atama 5. gün
2016 yılı 1. atama 26. gün açıklandı.......

yani arkadaşlar 3 defa 20 gün seviyesinde 4 defa ise 1-6 gün arasında tercih sonuçları açıklandı
20+ gün sonrası açıklanan sonuçlardan sonra ise her zaman 1-6 gün arasında açıklandı......

Bildiğim kadarı ile tercih sonuçları kura sonuçları ile birlikte açıklanıyor.

Kura sonuçlarını açıklama yapacakları zaman da kura ile atanacak olanlar arasından bazıları davet ediliyor.

Sanırım herhangi bir kura işlemi için davet edilen kimse yok. Bu yüzden bu hafta dan umudu kesmek te fayda var diye düşünüyorum ve kura ya davet edilen arkadaşımız olursa bilgilendirme yaacağını düşünüyorum.

serwol

Evet geçen tercih sonuçlarının zamanını kura için davet edilen arkadaşlardan öğrenmiştik.

77 puanla tercih yapmadım ortaöğretimden inşallah pişman olmam hizmetli puanları kaça düşer

emnshn

kadro sayısına çok sinirlendim o yüzden yapmadım üstelik hep doğu illeri var hizmetli doğu illeri kışın çok zor olur

78 den aşağı düşmez hizmetli

Erkekler hep CTE tercih etmiş nerdeyse 20 tane tercihlerine yazık olmuş .Benim hepsi hizmetli daha yazdığım yerleri yazanı görmedim tüm ekpss sitelerini gezdim dolaştım yok hayırlısı artık.Zaten hizmetli olup da memur tercih edenlerin bizden düşük alacağını düşünmüyorum çünkü adamlar zaten önceki sınavdan en az 76 almışlar .Şansımızın olduğunu düşünüyorum. 3. atamaya kısmetse olmasa da içimde ukde kalmaz.

Bu hafta içerisinde sonuçların açıklanmasını benden başka bekleyen varmı?

ben ilk hafta kesin açıklanır diye düşünüyordum 26 günde açıkladılar geçen sene fakat o kadar olaya denk gelmişti şimdi bu sakin dönemde 10. gün hala bir açıklama yok maalesef zaten bi ton hastalık ve olumsuzluk ile uğraşıyoruz kimse halimizi düşünmüyor sanırım ne kadar olumsuz etkilendiğimizin farkında olan bir yetkili yok ,en azından şu tarihte açıklanacaktır diye bir açıklama olsa herkes oturur bekler forumlara bakmaktan internette acaba bir bilgi var mı diye araştırmaktan yoruldum şahsım adına

Kuraya davet edilende yok demekki daha bellisiz.

Bu konunun görüntülenme sayısı 7 bini geçmiş. Demek ki herkes büyük bir heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor

Geçen sene çarşamba açıklandı. Yarın açıklanmasını bekleyelimmi?

Cuma açıklanabilir. Tabiki tahmin.

Bu haftada açıklamazlar. Kura günü resmi olarak açıklanmadan, kuruya katılacak arkadaşlarımız davet edildiklerini yazıyolardı. Bu seferde yazarlar

Kimse davet edilmeden noter yolu ile kura çekimi yapılacak olabilir. Kura ile atanacak kadro sayısı az Cuma günü açıklanmasını bekliyorum.

Üniversite tercih sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor. Bizim tercihler 1 hafta evvel bitti. Her gün hayal kurmaktan perişanız. Kazanamadıysak hayal kırıklığı bari bekletip bu kadar umutlandırmasa. Puanlar düşecek deniyor 78 ile açıkta kalırsam büyük hayal kırıklığı olacak hayatımda. Puanların çok düşeceğini beklemiyorum. Çok fazla insan umutlandırmadan açıkla sonuçları osym

Eve gidene kadar açıklansa ve kazandığımı öğrensem mutlu olsam daha ne isterim ki! Zaman geçsin diye geçen hafta tatile gittim döndüm bekleme devam ediyor

Hangisi daha sıkıntı verici acaba sonuçları beklemek mi işbaşı ne zaman yapacağını beklemek mi

ROTASIZ_07

geçen ekpss de arkadasım 81 le hizmetli olarak liseye atanmıstı 3.atamada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt