Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Sonuçlar yarın açıklanıyor. Beklentileriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonuç

ösym çağrı merkezini aradım cvp veren bile yok arkadaşlar

Açıkcası şüpeliyim açıklanacağından içimden açıklanmayacak gibi bir his var

az once osym çağrı merkezini aradım diyorlar ki; GUN İÇERİSİNDE AÇIKLANACAK SAAT BELLİ DEĞİL

Süpriz bir sonuç bekliyorum hiç bir fikrim yok açıkcası tamamen süpriz olacak

Yani sanki 35 milyon kişi girmişde sınava zorlanıyolar bilgileri sisteme yüklerken. Bu kadar uzatmanın ne anlamı var açıklayın şunları erkenden insanlar işlerine güçlerine planlarına baksınlar. Bu kadar heyecan yaratmaya ne gerek var !!

Arkadaş günlerdir hazır olduğu halde tarih verdik diye beklettiniz şimdi neyi bekletiyorsunuz açıklayın şunu ya

Ne adrenalin ne heycan be saatler sonra binlerce kişinin gelecek planları değişecek yeniden şekillenecek belkide yıkılacak vay be koskoca hayatı sadece 60 dakika belirleyecek

Biz engellileri insanların kaile almadığı gibi, hükümet de kaile almıyor.

Gençler sayfayı yenilemekten yorulmayın diye size özel kod yazdım :)

Buradan bakabilirsiniz : EKPSS

Sayfa otomatik olarak 2 saniyede 1 yenilenir :)

Açın arkanıza yaslanın :)

Sonucu aday islem sisteminde mi ogrenecez arkadaslar

Her zaman ki olacağı yok... Olmazsa olmazım değil. :rolleyes:

Yüce RABBİM Bütünn Engelli Arkadaşlarımın İyii Puan Alarak, Güzell Yerlere Atanmalarını Nasipp Eylesin İNŞAALLAH.

Amin amin amin

Sonuc kaydi olmadigini soyluyor

Sonuc kaydi olmadigini soyluyor

Gerçekten engelli insana 60dk'da o 60 soru sorulmaz ya okuyamaz ya algılayamaz geri kalanlar ise emin ol devletin açığını kullanan yarı engelli iş görebilecek insanlardır hatta çoğu %60'dan fazlası engelini kullanıyordur. dediğin gibi yarın kazananların hepsi görmezden gelecek gerisini mesaj atacak buraya ama şöyle oldu böyle oldu diye yeme kardeşim yeme allah herşeyin hakkını sorar öbür dünyada ama sen bu dünyada yeme bunları vesselam.

yemiyorum zaten gördüğünüz gibi kimse de oralı olmamış hiç de şaşırmadım neyse ne deyim yani ALLAH yardım etsin gerçekten ihtiyacı olanlara insanların kendi dışındakilere pek önem verdiği yok...hak almak dışında başkalarının da hakkını alması için ve bu engelin ceremesini gerçekten çekenler için pek umursayan yok neyse bu kadar bencil toplumun yakında dağılması muhtemel ...

Çağrı merkezini aradım herhangi bir saat belli değil denildi. Gün boyu takip edin dedi. Zat-ı Muhterem.

Bu ne böyle saat 14 temi aciklanacak.

Sınava giren arkadaşlarım heyecan yaptı açıklayın artık.45 net bekliyorum puan kaç olacak bakalım önlisans için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt