Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Sonuçlar yarın açıklanıyor. Beklentileriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut bazen işkencedir. ve bu işkenceyi nedense engellilere yaşatıyorlar umutla besletip umutsuz bırakarak kimbilir kaç engelli kardeşim bu yüzden daha da kötü olacak (allah sabır versin şimdiden yarın için)

2014 yılında çalışıp girmiştim. 90,65 puan aldım. Bu yıl tekniker yada programcılık kadrosu için çalışmadan girdim 13 mat 12 türkçe 7-11 arası genel kültür net yaptım. 79-83 arası gelir gibi.

Ama geçen sınavla bu sınav arasında bayağı fark vardı bence

35 40 net arası bekliyorum ne olur artık bilemem olursa olur olmazsada yapcak bişey yok derim heralde

Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar, ögretmen ataması ne zaman olur, kaç puanla atanırız bilen var mı?

Cik değil 14 sene once hic yoktu boyle bisey..engelli ibaresi bile yoktu özürlü diyorlardi..ama simdi bak devlet sana kapi acti ve mecburen sinavla olacak gayet tabi..elhamdulillah Allah a bin sukur ben bi cok engelli ayricaliklarindan faydalaniyorum Allah zeval vermesin devletinize..su parasi internet faturasi yariyariya..ulasim ucretsiz..daha ne olsun..yarin sonuclara gelince nasip işi bu iş..herkes nasibini yaşar..hayirlisini dilemek lazim..dualar bu yönde olmalı

Arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun. Her şeyden şikayet etmeyin lütfen. En azından sınav ile atama var. O da olmasa daha kötü olmaz mıydı? Bize düşen de sınava çalışmak.

Arkadaşlar hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun bu gece saat 24:00 dan sonra açıklanabilir mi ?

50 puan alırım o da zaten ham puan mı oluyor

yoğun bir stres birilerimiz sevinecek diğerlerimiz üzülecek ama kural bu maalesef ve eminimki çok kişi hayatına bu sınava göre yön verecek iyi şeyler dilemekten başka yapacak birşey yok, benim fikrim sınavda kolay soru baya kolay zor soru baya zordu ve süre her şartta yetersizdi dolayısıyla başarı ortalaması düşük olacak diye tahmin eediyorum 90 üstü yapan yani 50 net üstü yapan çok çok kişi olduğunu düşünmüyorum yapabilecek potansiyelde olsalarda zaman sorunu vardı o yüzden 80-90 arası ilk atamada olur diye ümidi ediyorum tabiki tahmin temenni bu ak koyun kara koyun yarın belli olacak sorular açıklansa dfaha rahat olacaktık sürprizsiz olacaktı ama yarın bize direk sürpriz olacak bilgisayar bakmaya korkuyorum kaydırma falan yaptımmı diye son 5 dkde kodlayınca......

üniversite de alışmışım 3 soru 3 saat sınavı yetiştirmekte çok zorlandım :)

tabi daha önce hiç kpss ye girmemenin de çok eğlenceli yanları oldu; tarih coğrafya da dahil olmak üzere ikinci kısımdaki tüm sorular genel kültür sorusu gibi geldi bana :)

Kpss ye çalışan biri aşinadır tabi bu sorulara ama mesala ben hatayın cumhurbaşkanının adını soran soruyu okuyunca istemsiz bi güldüm falan. insan orta okulda sorgulamıyor tabi referandum ile katılan hatay acaba önceden nasıl yönetiliyordu diye :)

ilk kısım 27 gelse ikinci kısım da 6, 3 net de 12 yanlıştan gitse, 30*0,8 + 50 =~ 76 yapar.
O da beni ankara da bilg müh. e sokmaz vesselam.

Nasip kısmet bakalım herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar önce sağlık.

birazda kaderci olmak lazım yani biz çok şeyi kendimiz yaptık ettik sansakta kaderde ne varsa o tabi yarın bo forumda çok kişi şu kadar yüksek aldım diye sevinç mesajları atacak ki sonuna kadar hakları paylaşmak ama çok kişide yıkılacak üzülecek bu canımı sıkıyor açıkcası hayat şartlarımızı bilmiyoruz birbirimizin kimisinin alternatifi var memurluk olmasada mesleği yada aailesi destek oluyor vs ama kimimizin gerçekten pek bir alternatifi yok benim bir işyerim var orta ölçekli saat 10a kadar başında durmak zorunda olduğum maddi olarak sürprizlerle dolu kimi zaman iyi kimizi zaman beni batıran geç çıktığım ve bayan olduğum için evime geç saatte gelemeyeceğim için sosyal hayatımı sıfıra indiren bir iş üzerimde bir yük ve maalesef kendi işini yapan birisi ki 28 yaşındayım başka biryerdede çalışamam çok zor artık bir düzenim olsun isitorum memur olayım soyal hayatıma zaman ayırayım bu işyerinin köleis gibiyim kurtulayım dünya kadar borç ,özelde çalışıp emeği smürülen arkadaşlar var ezilen birde işi olmayan ailesine yük olan tek ümidi bu sınav olan arkadaşlarım varki onlar gerçekten daha çok hakediyor hele erkekler aile kurma evlenme vs daha büyük sorumlulukları var yani bu sınav çok kişi için ayrı ayrı ama çook şey ifade diyor ama açık olalım ne kadar biribirmize iyi dilekler dileksekte hepimiz önce kendimizi düşünüyoruz elbette insanın doğasında var ve ailelelerimzi onları mutlu etmek istiyoruz hepimiz çünki onlar bizim için endişeliniyor memur olursak bu endişeleri gidecek benim ailemde böyle en azından adaklar adandı falan burda psikolojik baskı yaratıyor bende okuyan çok kişi bizene dşyebilir sadece empati yapmaya birazda içimi dökmeye çalıştım kafa ütülediysem affola
nistag'müs
süre azdı şimdi 120 soru 120dk kpssde en aynı eşitiz deniliyor asla öyle değil ben daha önce girdim kpss her soru 1dk hesaplanıyor aynı ekpss gibi ama tarih güncel çoğrafya türkçe vatandaşlık pek düşündürmeyen görsek hafıza bir dakikadan az zamanda tatak tak çözülüyor haliyle süre artıyoruz onlardan onlarıda güzelce matematik ve türkçede değerlendiriyoruz 60 soru olunca artıracağımız sürede olmadı:) oyalanmadım hatta türkçe çok seri cevapladım iki soru belirsizdi bıraktım tarihi vat günceli çok seri cevapladım eminim buna rağmen bunlar bittiğinde 15 dk kalmıştı::) jet hızıyla matematik en kolaylarını hemencik yaptım zorları düşünmeye ve yapmaya vaktim olmadı işte tek ümidim bu bir çok kişide aynı durumda olabilir ve puan ortalaması düşük olabilir ben 50 üstü çok az düşünüyorum açıkcası yapabilecek süre açısından 3-5 istisna kişi dışında mümkün değil yetişmez

leoner

herşeyin hayırlısı ve sağlık allah başka dert vermesin. size çok kısa bir olay anlatayım üniversite kurum ve mevkilerden arınmış olarak,bir gün önce kendi branşımda çok prestijli bir yere iş başvurusunda bulunmuştum bir gün sonra mülakata çağırdıkları gün ameliyattarihim belirlenmişti. nasip kısmet işte böyle birşey. gelmiyorum dedim ilkinde inanmadılar bidaha aradılar niye gelmiyorsun diye ahah.

ha çok dindar namazı niyazında birimiyim değilim malesef ama ben şunu çok iyi öğrendim allah yürü ya kulum demez ise bir arpa boyu bile gidemiyorsun bu çok net. Herkes atanmak istiyor tabi ama sistem öyle bir hale getirmiş ki insanları dularının başına "hayırlısı ile atanmayı" eklemeye korkuyor insanlar. Sanki hayırlısı deyince atanamama riski varmış da inşallah atanırım deyince atanacakmışız gibi.

Ne dua ettiğimize dikkat etmeliyiz, çünki kabul olabilir.

değerli engelli kardeşlerim bugün saat 14 gibi açıklanır diye tahmin ediyorum öncellikler hakkınız hayırlı olsun arkadaşlar inşllah hepimiz hak ettiğimiz yerlere geliriz inşla hepiniz görevlerinizin başında olursunuz

Ben 35-40 net arasi bekliyorum.Turkce supriz yapmazsa.yarin burdan ins.gercek netimide yazar ve tahminimde yanilmam.bu saatten sonra kader kismet artik.hayirli geceler Allah yar ve yardimcimiz olsun ins.

bugün buradaki arkadaşları engellilerin problemlerini çözülmesi içinde (ulaşım iletişim vs) sesi çıkarken görmek isteriz olmayacak tabi hakkı alan kafasını çevirecek bu engelliliğin gerçek sorununu çeken insanları görmezden gelecekler hatta engellilerin dışarı çıkmamasını karikatür yapıp kendilerince de engelli duyarlılığı yapacaklar ...neyse ALLAH herşeyin hakkını sorar

mami23082

Gerçekten engelli insana 60dk'da o 60 soru sorulmaz ya okuyamaz ya algılayamaz geri kalanlar ise emin ol devletin açığını kullanan yarı engelli iş görebilecek insanlardır hatta çoğu %60'dan fazlası engelini kullanıyordur. dediğin gibi yarın kazananların hepsi görmezden gelecek gerisini mesaj atacak buraya ama şöyle oldu böyle oldu diye yeme kardeşim yeme allah herşeyin hakkını sorar öbür dünyada ama sen bu dünyada yeme bunları vesselam.

ekpss sonuçları ne zaman açıklanacak

sonuçlar ne zaman açıklanacak..bugün baktım hala açıklanmamış.

saat 17:00 dan sonra acıklanır bence

saat 10.00 - 11.00 gibi açıklanır bence. uzakttıkları yeter :S 1 aydır bekliyoruz bi an önce açıklasınlar :)

çağrı merkezini arayan var mı acaba saat veriyorlar mı

sonuçlar

2014 sonuçları 17.45 te açıklanmış yani 18.00 e kadar açıklanacak dua edelim daha erken açıklasınlar mevlam herkesin gönlüne göre versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt