Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016/1 Atananlar Buraya

ben hizmetliyim ve memur kadrosu için tercihte bulundum ama maalesef...
ortaöğretimden 88.65 puan almıştım belki 2. atamada olur diye umuyorum..

UNUTMAYIN ki mazeret kaynaklı yer değiştirme hakkımız var...
ÖRNEĞİN !!!!!
SİNOPLU bir kişi ankaraya atandı ... atandığı kurumun komisyonuna bir dilekçe sunacak ve SİNOPTA görevime devam etmek istiyorum diye anam babam orda bana destek verdiklerinden onların yardımına ihtiyacım var vs vs vs gibi maazeretler sunulabilir...

Sadwcw sınava gırenlermı kuraya katıldı acaba ılkogretımler açıklanmayacak mi bilgisi olan söylesin lütfen

Adana seyhan aski su -kanalizasyom mudurlugune...91.8 le atandım arkadaslar.
Atanan arkadaslara hayırlı olsun.
Atanamayan arkadaslara rabbim en kısa zamanda nasıp eylesın ınsallah.
Umutsuzluga kapılmayın arkadaslar puanlar dusuk kapanmıs 2. Atamada bir cok arkadasımız umutlu olsunlar .bu arada osym nın sıtesınde en dusuk ve en yuksek puan tablosu var merak edenler ordan bakabılırler.

Eskişehir Orman müdürlüğü memurluk - merkez-- 85.8 ile ben atandım... nerde o 87 puan alan arkadaş :)

Atanan arkadaşlarımıza hayırlı olsun yeni çalışma hayatında kolaylıklar dilerim :)

Zamanın Ötesinde

Bende 2015/2 Atamasında Bursaya Atandım hayırlı olsun kardeşim İlk önce sizin atama kararnameleriniz İl Milli Eğitime gelecek daha sonrasında İl Milli Eğitimden aranacaksınız size evrak listesi verecekler evrakların tesliminden tahmini 5 gün sonra tekrar aranıp muhtemelen bir okulun toplantı salonunda size bursanın yada atandığınız şehrin 5 tane okulu veya kurumuna tercih yapın diyecekler Genelde ilk tercihinize yerleşiyorsunuz sonra göreve başlayacaksınız 20 gün ile 30 gün arasında başlarsınız ama bir kaç gün sonra atanan arkadaşlara tavsiyem il müdürlüklerinin İnsan Kaynakları yada Özlük bölümünü arayın 3 günden önce aramayın kararnameleriniz ulaşmadığı için bilgi vermezler ATANANLARA HAYIRLI OLSUN

81,36 ile 3. tercih bursa meb hizmetli olarak atandık Allah hayırlısını nasip eder inşallah.Atanan arkadaşlara iş hayatlarında başarılar,atanamayan arkadaşlarda puanlar çok düştü ümidinizi kesmeyin hizmetli kadroları 70 lere kadar düşer inşallah

79.bilmem kaç puan aldım. Gelmez diye ilk tercihlere doğuyu yazdım. Kendim Eskişehir'deyim 2. tercih Şırnak geldi. :d inşaallah geçen ki atamalar gibi göreve başlamadan dilekçe verip istediğimiz şehirde başlayabiliriz işimize :d Tüm atanan arkadaşlar hayırlı olsun Allah utandırmasın. Atanamayanlar da inşaallah atanır en kısa zamanda.

Haklisin ama bos kontejan kalmamis diyolar@modality

Kim diyor ? Bence inanmayın.Dpb bile istatistikleri paylaşmamışken o bilenler kim acaba merak ettim.20 bin açık bir anda sıfırlanamaz.Sayı 20bin olmasa da baya açık var devlet kadrolarında

hiç bir yere yerleşemedim arkadaşlar

2 inci atamalar ne zaman bilen varmı

Türk Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı Memur Giresun (Tüm ilçeler) Önlisanstan 80,66 puan ile atandım..

Başka şehire gidiceğimiz için ek süre veriyorlardı değil mi? Tahminince ne zaman iş başı yaparız bayramdan sonraya kalır mı?
Kurum hakkında pek fazla bir bilgi bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi..

Kadro Kodu 490140049
Tercih Sırası 3
Kurum Adı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Kadro Unvanı HİZMETLİ (HATAY TÜM İLÇELER)

Kura ile atandım arkadaşlar çok mutluyum :) :)

herhangi bir kadroya atanamamışım sonuç açıklandı yerleşen arkadaşlara da hayırlı olsun

Herkese hayırlı olsun. Milli Eğitime atanan arkadaşlara okulda çalışmalarını tavsiye ederim. Ben İmam Hatip Ortaokulu'ndayım. Çalışma ortamı ve yoğunluk açısından rahat edersiniz diye düşünüyorum..

Zamanın Ötesinde

Bende 2015/2 Atamasında Bursaya Atandım hayırlı olsun kardeşim İlk önce sizin atama kararnameleriniz İl Milli Eğitime gelecek daha sonrasında İl Milli Eğitimden aranacaksınız size evrak listesi verecekler evrakların tesliminden tahmini 5 gün sonra tekrar aranıp muhtemelen bir okulun toplantı salonunda size bursanın yada atandığınız şehrin 5 tane okulu veya kurumuna tercih yapın diyecekler Genelde ilk tercihinize yerleşiyorsunuz sonra göreve başlayacaksınız 20 gün ile 30 gün arasında başlarsınız ama bir kaç gün sonra atanan arkadaşlara tavsiyem il müdürlüklerinin İnsan Kaynakları yada Özlük bölümünü arayın 3 günden önce aramayın kararnameleriniz ulaşmadığı için bilgi vermezler ATANANLARA HAYIRLI OLSUN

bilgiler için cok saol hocam.. cok yardımcı oldu teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun arkadaşlar. Benim gibi atanamayan varsa da canını sıkmasın. Hayırlı vakitte olur inşallah. Atanan arkadaşları tekrar tebrik ederim :) Allah utandırmasın

81 puan İzmir hizmetli tüm ilçeler. Keşke 2. Atamaları bekleseydim. Büyük ihtimal memur olarak direk girebilirdim bunada şükür

Ben İstanbul tüm ilçeler genek kurmay başkanlığı daktilo kadrosuna atandım. nasıl bir yol izlemeliyim ve ne iş yapıcam genel kurmayda

Atanamadım hayırlısı olsun kısmet değilmiş atanan arkadaşlarada tebrik ederim Allah utandırmasın yeni görevinde başıralar dilerim benim gibi atanamayan arkadaşlarada kendinizi üzmeyin 2 atamalara inş

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Tüm İlçeler Atanmışım Ne Yapmam Gerek Şuan Bilgi Verebilirmisiniz?

95 alan adam gitmiş en doğuyu yazmış ne biçim kafa var insanlarda çözemedim:)Atanan tüm engelliler tayin isteyecek anlaşılan.Bu kadar memurun yerini devlet aynı anda değiştirebilir mi?

Üst Alt