Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016/1 Atananlar Buraya

Ozz o konuyu kurum ile görüşmen lazım. istanbul il müdürlüğünü ara konuş bence.

Arkadaşlar Bursa Milli eğitim bakanlığına hizmetli olarak atandım.. Şimdi ne yapmamız lazım birazcık yardımcı olun susmayın

Burdur/Bucak OGM'ye atandım orda yaşıyordum zaten 1. sırada atanmışım. Gelecek olan 4 kişi daha var eğer burdaysa yardımcı olabilirim.

Sen cok biliyon arastir ortaogretim 78 le kapanmis nitelik filan demiyo ikinci atamalari 90 dan baslatacak halleri yok ankiloz

Mrtkan23 aynı ildeysen 1 ay sürmez. 20-25 günde hallolur. süreci iyi takip et önümüzdeki haftadan itibaren 2 günde bir ara il müdürlüğünü.
burhan58 o puanla yüksek ihtimal atanırdın..

mıllet ben yerlestım ılk tercıhım tutmus mugla köyceğiz ama benımkısı onlısans duz memur olarak atanmısım :)

selin vrc taban puanlara bakmadım daha. bizim ilk atamalarda 2014/2 atamasıydı hizmetli 83,50 ile kapatmıştı. 2 atamada 2015/1 atamasıydı 79 da kapattı. 79 altı 3. atamada atanmıştı o zaman. şimdi puanlar çok düşmüş senin 2. atamada yerleşmen kesin gibi bir şey.

Bu arada yeni Atanan Memurlar Çalışmadan maaş alıyorlar bilginiz olsun ;)

Zamanın Ötesinde önümüzdeki haftadan itibaren il müdürlüğünü ara. listeler anca gider onlar sana gereken bilgiyi verirler..
selin vrc girebilirsin. kpss için raporun engel değil..
selin vrc bende ikinci yerleştirmelerde atanmıştım 80.37 puan ile.. sende atanırsın sıkıntı yapma..

Kura sonuçları ne zaman açıklanacak ya kurdeşen dökeceğiz artık meraktan.

TRABZON milli eğitim bakanlığı 78.34080 puanla atanmışım.Atanan herkese hayırlı olsun inşallah.

milli eğitim bakanlığı hizmetli olarak atandım

atanan arkadaslar adına xok sevındım umarım hakkınızda hayırlısı olur

Şükürler olsun önlisans tan bolu mengen ogm ye atandım atanan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum atanmayan arkdaşlar da canınızı sıkmayın inşllah ikinci atamalarda atanırsınız inşallah

Arkadasım öncelikle moralini bozma bende 2014 atamalarında 83 puanla 2. atamalarda atandım teknisyen olarak teknisyen veya tek.yardımcılıgı öncelikli yazarsan çıkma olasılıgı yüksek ama emniyet genel müd.tek yardımcılıgına çay dağıttırıyorlar.benim kendi görüşüm öncelikle bi sekilde atanda sonraki sınavda tekrar sansını denersin.SAĞLICAKLA
bi sorum olacaktı ben endustırı meslek lisesi elektırık mezunuyum teknısyen veya teknısyenn yardımcılıgını secebilirmiydim pun puanım 74 ama atanamadım yannış tercıh kurbanıyım galıba

Soyle soleyim yozgat 78.4 ile kapatmis alimi.benim puanim 78.6 :)) 4.tercih tuttu daha da asasi varmi bende merak ediyorum.

ya bu nedir ya orta öğretim kura sonuçları açıklanmadı bide kaç kişi atanacak

Önlisans

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı
Sağlık Teknikeri (İstanbul/Tüm İlçeler)

Üst Alt