Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016/1 Atananlar Buraya

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul'a atandım şimdi istediğim hastaneyi seçebilme şansım var mıdır?

çok dikkatli ve çok iyi bir araştırma yap sağlıkta çalışan arkadaşlarımız var burda onlardan bilgi almaya çalış benim bildiğim türkiye kamu hastanesi bir kurumdur sağlık bakanlığı bir kurumdur yani ikisi ayrı ayrıdır ama emin değilim çok iyi araştırmanı tavsiye ederim bizimlede bilgilendirirsen sevilirim.

atanan arkadaşları tebrik ediyorum atanamayanlar umutlarını kesmein bir dahaki atamada inşşalh

hayırlı olsun puanınız kaç acaba malum ösym alan sıralaması yayınlamadı bizde diğer atamalara göre değerlendirme yapacaz artık
Kurum Adı İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Kadro Unvanı TEKNİSYEN (İSTANBUL MERKEZ)

ben sınavla hatay hastane memurluğa atandım osmaniyeye alamaz mıyım başlarken ? bide başlamam ne kadar sürer ? biri başlama sürecini detaylı olarak anlatabilir mi ?

88 puanla hizmetli oldum. Matematik full, türkçe 3 yanlış, genel kültür 10 yanlış. Demek ki genel kültür lazımmış. Keşke sınava çalışsaydım diyorum ama sınava girmeden önce hiç umudum yoktu çünkü yıllardır ne soru çözmüştüm ne de bir hazırlık yapmıştım. Bu bile benim için büyük başarı. Ama bi dahaki sınavda 100 alacağım kesin... Rize MEB hizmetli...

Cevap verin bana ya 77 le nasil atanamiyorum bu nasil is 78.5 le atanan var

hocam , ilköğretim mezunları için yapılcak kura ile yerleştirmeler ne zaman açıklanıcak ?*

en son ortöğretim kaçla kapatmış arkadaşlar

88 puanla hizmetli oldum. Matematik full, türkçe 3 yanlış, genel kültür 10 yanlış. Demek ki genel kültür lazımmış. Keşke sınava çalışsaydım diyorum ama sınava girmeden önce hiç umudum yoktu çünkü yıllardır ne soru çözmüştüm ne de bir hazırlık yapmıştım. Bu bile benim için büyük başarı. Ama bi dahaki sınavda 100 alacağım kesin... Rize MEB hizmetli...

Bnmde ayni yer dostum

Kocaeli MEB hizmetli / işe başlama tahminen ne kadar sürer 1 veyatta 2 ayi bulurmu ?

77 olanlar bi sonraki atamada olur artık arkadaşlar 78.5 kapatmış sanırım meb

1 ayı bulur ben kışın atandım tam bir ay sürdü 14 aralık açıklandı 15 ocakta başladım

bursa milli eğitim bakanlığı yaşadığım şehir çıkmış

Puanlar gerçekten çok düşmüş şaşırdım.Ben 73,42 aldım.Eğer 2.alımlar iyi olursa şansım az da olsa var diye düşünüyorum.78,5 79ları görünce çok şaşırdım daha önceden 85 90larda kapatan bir sınav için çok düşük puanlar.Yüksek alamadığıma mı yanayım.Yoksa Bu kadar düştüğüne mi sevineyim bilemedim.

sorular önceki yıllara göre daha zordu ama düşmesi normal beklenen bişeydi

1'den 18'e kadar memurluk, 19'dan 30'a kadar da hizmetli yazmıştım, yazdığım ilk hizmetliye atandım 19. tercih olarak:

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI (ANKARA)

Merhaba, Atanan arkadaşlara hayırlı olsun diğer kardeşlerimizde inşallah atanacaklar.Ben Dalaman orman genel müdürlüğüne atandım.4tercih Ne yapacağız buraya atanan arkadaş var mı?

Üst Alt