Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016/1 Atananlar Buraya

ben sınavla hatay hastane memurluğa atandım osmaniyeye alamaz mıyım başlarken ? bide başlamam ne kadar sürer ? biri başlama sürecini detaylı olarak anlatabilir mi ?

benim direk kura . beklıyoruz bakalım zaten 9 tane tercıh yaptım

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1. tercih. Çok şükür.

Teşekkür ederim atanan arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar dilerim Rabbim utandırmasın. Atanamayan arkadaşlarında inşallah en kısa sürede Rabbim yüzlerini güldürür.

Adana Türkiye halk sağlığı kurumu başkanlığı hizmetli tüm ilçeler diyor hangi ilçe olduğunu nasıl öğreneceğim

Sonuç kaydınız yoktur. Seçtiğiniz sonuca ait sınav başvurunuz veya tercihinizin olduğundan emin olunuz.
BİDE BU ÇIKIYO KARDESIM TERCIHIM VAR BU NESAÇMALIK

Ankara büyüksehir belediyesi :) bundan sonra ne yapmamiz gerekiyor?

Atandiginiz kurum un sitesi internet sitesinde aciklama yapar ise baslamak icin gerekli evraklari vs onlari goturceksiniz bir hafta icinde aciklanmazsa kurumu ararsiniz hayirli olsun

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul'a atandım şimdi istediğim hastaneyi seçebilme şansım var mıdır?

Bir arkadaşım Deniz Kuvvetleri Komutanlığına Kaloriferci olarak atanmış. Nedir ne değildir bilen var mı ?

Kurum Adı İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Kadro Unvanı TEKNİSYEN (İSTANBUL MERKEZ)

HOCAM ösym nın sıtesinde ortaöğretim, lisans ve ön lisans yazıyo ben ilköğretim mezunuyum direk kuraya katılcaktım. acaba bizimkiler açıklanmadımı ? varmı bilgin

Çanakkale kamu hastaneleri vhki 87 ile tüm ilçeler diyor merkez olma imkanı nedir ilçe ne zaman belli oluyor?!

Üst Alt