Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2015/1 yerleşenler, nereye atandınız?

Selam arkadaşlar..
4.tercihim memleketim Kastamonu MEB Hizmetli..Atanan arkadaşları tebrik ederi..atanamayan arkadaşlarada Cenabı Allahtan hayırlısıyla bir an önce atanmalarını dilerim

arkadaşlar atandığımız kurumdan yaz tebliğ vs ne kadar sürede geliyor? önceki atanan arkadaşlardan bilgi vermesini rica ediyorum

Diyanete teknisyen olarak atandim
Öncelikle tebrik ederim işiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah,Sizin elektrik bölümû sanırım, benimde elektrik bölümü ben atanamadım, kaynak olarak nereye çalıştınız bilgi verirmisiniz?

HSYK' ya hizmetli olarak atandım. 90,7 puanla. Rapor oranı %80 ağır engelli spastik tetrapleji (omurilik felci sonrası) sizce bana ne tür işler yaptırırlar, tek kanedyenle yürüyorum, ağır hareket ediyorum ayakta fazla duramıyorum.

çağlar57

Su bu kaynak desem yalan olur.her kitapta konular ayni kimi uzun anlatmış kimi kısa yayın evlerine fazla takılma zaten bi temelin vardı matematik yapmaya çalış sallama yeter diye düşünüyorum.Allah(c.c)hep hayirlisini iste benimle mezun olan arkadaşlarımın onbeş yıllık memuriyetlere oldu.Rabbim bize de simdi nasip etti.
Biz acizligimi hissetip ona yoneldikten sonra her şey yolunda gidiyor.dua nin acamiyacagi kapı yok.dua ederken tüm benligimizle dua etmeliyiz ben çalıştım yaptım dersek yanlış olur.Allah(c.c) her kez için hayirlisini versin.amin

ya atanan arkadaslar hangi tür öğrenim düzeyinden kazandığınızıda belirtirseniz sınava girecek insanlara fikir vermiş olursunuz ?

en kolay atanma hangi öğrenim düzeyinden ve en iyi kurum ve memurluk hangisi ? herhangi bir ortaöğretim/lise, herhangi bir önlisans ,herhangi bir lisans olarak en düşük puan ve en iyi kurum memurluk hangisi ?

biraz açıklayıcı yanıtlar yazarsanız herkez faydalanır diye düşünüyorum.:cool:

O kadar çalıstım dıdımdım. Bilgi doluyum ama sınava girince herşey boka sariyor. Puan 69 geldi. Atanamadıkta. Önlisansız. Bekle babam bekle. Hayatıma kaydı beklemekten. Bıktım.

selam arkadaslar, 81.17 puanla Niğde MEB hizmetli olarak atandım. Allahıma sükürler olsun. yerlesen tüm arkadasları tebrık edıyorum. yerlesemeyen arkadaslar cok uzulmesınler. ben 2016 sınavı oncesı bır alım daha olacagına ınanıyorum ve ınsallah olacak. MEB yerlesen arkadaslardan rıcam bu surecte gelısmelerden kuruma verılecek evraklardan haberdar oldugunuzda burada paylasırmısınız. herkese saglıklı gunler dılıyorum.

arkadaşlar devlet Personel Başkanlığından babam arkadaşı ile görüştü 2015 yılı 2.atama olabilirmiş, her yere dilekçeler verelim, engelliler derneğini harekete geçirelim, ayrıca kpss de yılda 2 atama, ekpss de ise bir atama olması haksızlıktır, vakit kaybetmeden engeliler derneğinden sorunun çözümü için yazalım, tüm girişimler fayda etmez ise vakit geçirmeden anaya mahkemesine hak mahrumiyeti için dava açalım

Hayırlı olsun arkadaşlar başarılar diliyorum...

Savunma Sanayi Müsteşarlığı'na 74.4 puan ile atandım.

Hava kuvvetlerine atandım, aradık oraya, haberleri yok, mühendise ihtiyacımız yok dediler...

Mrh arkadaş lar ben kamu hastanesine atamdim adana da ikameh ediyorum atamam istanbula çıktı adana da görev yapma sansim varmi

Selam herkese bende 75.5 puanla ve Elektrik olmasına rağmen maalesef atanamadim yazdığım yerler 78 puan yazmadıgim yerler 65-72 arasında almış inanılır gibi değil bir mucize sanki yada nasip etmedi allah..

72.80 puan ile maliye bakanlığı veri kontrol işletmeni istanbul merkez yazıyor bende

sovalye5225

Yazmadığın yeri sanırım ben aldım, bende inanamadım açıkçası, 65 puanla hkk çıktığına...

1806
kocaelinin neresi arkadaşım

c.dogdu
hyırlı uğurlu olur inşallah bende kocaelindenim ama atamam aydın oldu

Sevgili arkadaşlar bundan sonra süreç nasıl işleyecek.Biz mi gidip kurum a elden başvuru yapıcaz yoksa bize tebligat mı gelecek ? süre sınırlaması ne kadar dir

atandığınız kurumu arayın hatta gidin. telefon bırakın vs. size tebligat gelmesini beklemeyin kurum demedikten sonra.

Maliye Bakanlığı veri hazırlama be kontrol isletmeni istanbul merkez olarak atandim. Internet netten araştırdım ancak bi sonuç elde edemedim. Herhangi bir vergi dairesine gitsem işlemleri halledebilir miyim ?

Üst Alt