Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2015/1 yerleşenler, nereye atandınız?

81.4 puanımla 2.tercihim şırnak geldi herkese hayırlı uğurlu olsun :)

oldpoet kardeş inan ki birgün bile kitap yüzü açmadım.. dümdüz cıktım sınava gittim geldim.. tamamen aklımda kalan bilgiler ile cözdüm soruları ve 80,35707 puan aldım. Çalışsam belki daha farklı olurdu ama buna da şükür.. hakkımızda hayırlısı..

[FONT=sans-serif]@[/FONT]oldpoet ben şu ya da bu yayınevi demeyeceğim hatta açık bir şekilde normal kpss kitaplarından çalışın ve bol bol test çözün

Diyanet isleri başkanlığı teknisyen

keske gazı olsaydım sehıt yakını olsaydım hepsı kadroya yerlestı bız hala ekpss pesınde kosalım lanet olsun ya cınnet gecırmek uzereyım atıkk

devlet buytun gazı sehıt yakınlarının yuzde 90 nı ıse aldı engellıelre gelınce sadaka kadrolar verılıyor yılda 1 tercıh hakkı verıyor gercekten engellı degılde keske gazı olsaydfım

77.1005 puanla diyanet işleri başkanlıgı müezzın kocaeli ye atandım.

s.a nasıl bır surec ızleyecegız dıyanetet atananlar

devran29

kardeş malesef ben bütün kura lara katıldım bu benim son şansımdı o da yine olmadı psikolojim bozuldu ne yapacagımı şasırdım sanki biz okumak ıstemedık imkan yoktu adeletsizlik yaş zaten gitti

İyi geceler.Arkadaşım bende ist. meb bundan sonraki süreçle ilgili bilgin varmı? il milli eğtime mi gideceğiz ne zaman.

Merhabalar;
Artvin çevre ve şehircilik bakanlığına atandim, bundan sonra ne yapmamız gerekiyor.

Arkadaşlar çok şükür atandik.bende kocaeline atandim.kocaelinde oturan arkadaşlar çocuğum için orda tavsiye edebileceğiniz özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi var mi özellikle otizm üzerine.

varyans kardeşim teşekkür ederim. Ben niğde'li değilim ama eşim niğde'li ve bütün ailesi orda yaşıyor. İlk etapta yer konusu sıkıntı olmaz ama sonraki süreçte yardımın gerekebilir. Ben seni yazdım aklıma kardeş Allah razı olsun..

ya benim çok kafam karıştı.Bu kuraya lisans mezunlarıda başvuru yapabiliyor muydu?

Arkadaşlar,

Sadece ortaöğretim mezunlarımı tercihte bulunabiliyordu?Yoksa Lisans mezunlarıda tercih yapabilir miydi?Kafam karıştı.

Benim tercih ettiğim yerlerin çoğu 79'la kapatmış benim puanım 78,372 ortaöğretim kafayı yememek elde değil yaa, Allah'tan ve sizlerden dileğim 3. atamaların olması o zaman ben kesin atanırım...

cemıl kardes kuraya orta okul ılk ogretım mezunu kısıler basvurabılır bız katıldıkta ne oldu 2 defadır katıldım ısmım cıkmadı sen lısans mezunusun 80 puan alırsan rahat atanırsın kura ya falan kalma hepsı hıkaye sayısal loto gıbı

Merhaba kura ile Manisa'ya kamu hastaneler birliği atandım hizmetli olarak bundan sonraki süreç ne olacak kaç ay içinde başlarım işe ve tekerlekli sandalyedeyim hizmetli olarak nasıl bir Görevim olur konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum tşkr

2 defa derken?Lisans mezunları için 2014 de sınava girenler bir kere tercih yapmadılarmı sadece daha?

herkeze iyi gunler benim bi sorum olucak 2014 2 kurada adalet bakanlıgına atandım bi kez daha bas vurabilirmiyim kuraya

73,5 puan ile hakkari , şırnak,mardin gibi illerde hizmetli kadrosu gelmiyorsa diyecek bişey bulamıyorum.

Arkadaşlar çok şükür atandik.bende kocaeline atandim.kocaelinde oturan arkadaşlar çocuğum için orda tavsiye edebileceğiniz özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi var mi özellikle otizm üzerine.
kocaeline ne olarak atandın diyanetmi

Bekir74 arkadaşım senin dediğin yerlere ben 78,372 puanla atanamadım sen buna ne diyeceksin bakalım..?

Üst Alt