Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2015/1 yerleşenler, nereye atandınız?

82.5 puan ilk tercihin bursa MEB hizmetli çok şükür en az 2 saat agladim

hayırlı olsun. ben bursa karacabey ilçe mem'e atandım 2010 yılında. sana tavsiyem il MEM'de kal. ilçelere yönelme. muhtemelen seni ilçelere yöneltecekler. bana da öyle yaptılar ben memleketim karacabey olduğu için seçtim. (yani mecburiyetten) ilçelerde eleman olmadığı için kimin ne iş yaptığı belli değil.

79 puanla memur kadrolarına atanamadım. sağlık olsun...

80 puanla hizmetli atandım

bugün kurumu aradım istersen kendi şehrinde kalabilirsin dedi
yazı gelmemiş gelince arayacaklar kuruma gittiğimde dilekçe yazmamı söylediler kendi memleketini istiyorsan dedi

tılafsınlı

kardeş merhaba bende kendi ilimde kalmak istiyorum sen nereye atandın ve nerden bilgi aldın ben khb atandım manisaya ancak istanbulda kalmak istiyorum.

tılafsınlı

hocam böyle birşey olmaması lazım. çünkü atandığın yerde işe başlama, en az 1 yıl kalma ve adaylığının kalkması gerekiyor. eğer böyle bir şey varsa bizler açısından çok güzel gelişme...

Kesinlikle çok güzel bir gelişmedir ya özellikle tekerlekli sandalye kullanıcısı bir engelli için şehir değiştirmek yeniden yerleşmek çok zor olur

karakabus_

Mecburen gemligi isticem ana baba eş hepsi burada ben yuruyemiyorum temizlik yaptırmazlar herhalde

parsam

yok hocam temizlik yaptırmazlar. size göre iş bulurlar. konuşmanız düzgün ise santrale koyarlar. oradan telefon trafiğini kontrol edersiniz. müdür ve yardımcıları şurayı bağla, burayı ara gibi talimatlar verirler. gelen telefonları ilgili bölümlere aktarırsınız. ya da evrak kayıt-takip işlerini yaparsınız.
maaş konusuna gelince(eş dediğinize göre evlisiniz galiba) eşiniz çalışıyorsa ve çocuk yoksa 1850 civarı maaş alırsınız. (mutlaka vergi indirimi için ilgili yerin vergi dairesine başvurun. rapor derecenize göre vergi indirimi oluyor. 1850 tl + vergi indirimi) eşiniz çalışmıyorsa 2050 tl civarı maaş alırsınız.

MEB e atandım diğer kurumlarda var mı böyle bi uygulama bilmiyorum K.Maraş merkeze aldırıcam

Meb dışında yok sanırım.. bana da aynısını söylediler..

parsam

yok hocam temizlik yaptırmazlar. size göre iş bulurlar. konuşmanız düzgün ise santrale koyarlar. oradan telefon trafiğini kontrol edersiniz. müdür ve yardımcıları şurayı bağla, burayı ara gibi talimatlar verirler. gelen telefonları ilgili bölümlere aktarırsınız. ya da evrak kayıt-takip işlerini yaparsınız.
maaş konusuna gelince(eş dediğinize göre evlisiniz galiba) eşiniz çalışıyorsa ve çocuk yoksa 1850 civarı maaş alırsınız. (mutlaka vergi indirimi için ilgili yerin vergi dairesine başvurun. rapor derecenize göre vergi indirimi oluyor. 1850 tl + vergi indirimi) eşiniz çalışmıyorsa 2050 tl civarı maaş alırsınız.

Bilgisayar im iyi diksiyon düzgün %80 engelliyim 1.derece vergi indirimim var bir kizim var Esim calisiyor 2 .çocuk yolda ne kadar alirim

Hava kuvvetleri komutanlığı kütahya yi aradık, elektrik elektronik mühendise ihtiyacımız yok, çevre mühendisine ihtiyacımız var dediler, ankara ya ulaşmaya çalışıyoruz, ulaşamıyoruz. Madem durum bu niye 4611 kodlu bir talep açılıyor? Beni almaya mecburlar mı yoksa reddedebilirler mi? İzleyeceğim yol nasıl olmalı?

merhaba arkadaşlar atanan arkadaşlara hayırlı olsun. ilk sene kura ile tercih yapmıştım o zamnda acıktan orta okul okuyordum fakat iki dönemdir orta okulu bitiremediğim için kura tercihi yapamıyorum. tercih sayfam acılmıyor ilk okullu olarak neden bizi kuraya tabi tutmuyorlar anlamadım. yokmu bunun caresi bilen varsa lütfen yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum

Bilgisayar im iyi diksiyon düzgün %80 engelliyim 1.derece vergi indirimim var bir kizim var Esim calisiyor 2 .çocuk yolda ne kadar alirim

çocuk başına 6 yaş bitimine kadar 38 tl ek ücret, 6 yaş bittikten sonra 19 tl ek ücret alınır. ben 3. derece vergi indirimine tabiyim. aylık 25-30 tl maaş fark ediyor. sizin daha fazla olur. gerçi hanım çalışıyorsa çocuk parasını alıyordur muhtemelen.

miyaww o kadro o kuruma açıldıysa almak zorunda kardeşim. Benim ihtiyacım yok diyemez, ihtiyaç var ki adamlar kadro açmış sende atanmışsın..

Adıyaman Gıda Tarım İl Müdürlüğü atanan var mı?

Maliye Bakanlığı için Defterdarlık ile görüş dediler bana. Bende aradım Defterdarlığı personel Genel Müdürlüğü nden listeler henüz tarafimiza ulaşmadı diye bir cevap aldım

Nasip seninmis Allah hayırlı etsin inşallah senin için de iyi olur bizler için de dua edin miyaww kardeş

arkadaşlar bende tekirdağ milli eğitime atandım bugün aradım yaşadığım şehirde işe başlayabilir miyim diye sordum evet mümkün dediler . dilekçe yaz raporunu da ekle gönder dediler. dilekçede engelini açıkça anlat ve tekirdağa yapılan atamamın istanbul olarak degiştirilmesini diye yaz dedi bugün gönderdim inşallah dilekçem onaylanır hayırlı olsun tüm atananlara

sagol kardes kandıraya verdıler .bakalım hayırlısı

Hepinize hayırlı olur inşallah arkadaşlar, şu ortamda böyle iş bulmak çok zor şanslı olduğunuzu bilin ve işinize sahip çıkın bol kazançlarınız olsun huzurlu mutlu günleriniz olsun.

1806

hayırlı olsun inşallah bende aradıklarında söyleyecem atama imzalasında

Üst Alt