Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2015/1 yerleşenler, nereye atandınız?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar sonuçlar açıklandı kim kaç puan ile nereyi kazandı ? Ben 2. Tercihim istanbul meb i kazandım 81,5 puanım ve 3714 sıralamam ile

85,75 Samsun Devlet Opera ve Balesi- Hizmetli 1. Tercih.

İnşallah yıl bitmeden tekrar atama yapılır atanamayan kardeşlerimiz de atanır. Baskı yapmalıyız.

Adıyaman MEB Hizmetli, 84 puanla atandım. Başvuru için nasıl bir yol izlemeliyim.

Devlete ve Milletetimize hayırlı olsun

Konya yı kazanan var mı

Konya ve cevre illeri kazanan var mı

arkadaşlar, atanılan kurumlara ne zaman başvuru yapılacak ve belgeler tamamlanacak ? nasıl bilgi alacağız?

demekki toriple değil puana bakılıyomuş

68 puan ile göç idaresi genel müdürlüğü.

82.5 puanla meb hizmetli gaziantep 1. Tercih

Atanan arkadaşları tebrik ediyorum.. Bundan sonrada haklarında hayırlısı olsun inşallah ..

bu sefer ıntıhar etem ıcın hıc bır engell kalmadı kura ıle gırdım gene cıkmadı 2 kuraya katıldım cıkmadı hepınız hakkınızı helal edın varsa sızı uzduysem af edın hıc bır zaman sansım duzgun gıtmedı hep rezıllık cektım olmuyo hıcc

[font=helvetica]ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü (van / erciş )...[/font]

devran gene olmadımı kardeşim kısmet naparsın bak okulunu bitirip sınavla girmeye çalış daha yaşın kaçki kazanırsın gün gelir@devran29

yine atanamadım atansa şaşardım :) Neyse insanlığa lanet okuyalım ama adam olmamaya devam :)

87 küsür memleketime atandım meb hizmetli

80,35707 puan ile niğde milli eğitim hizmetli.. hakkımızda hayırlısı..

Şimdi günlerdir atanan atandı bizi oyalıyorlar deyip atanan arkadaşlardan yorum alalım..

Atanan arkadaşlar Hangi kitap evinin yayınlarına çalışarak hazırlandınız? önerileriniz nedir?

80.80 puanla MEB Balıkesir tüm ilçeler hizmetli 6.tercihim.

EKPSSP1 - 81,19044
Kurum Adı:MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Kadro Unvanı:HİZMETLİ (İSTANBUL TÜM İLÇELER)Herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar ...

82.5 puan ilk tercihin bursa MEB hizmetli çok şükür en az 2 saat agladim

Yerleştirme Puanı EKPSSP1 - 83,84970
Kurum Adı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Kadro Unvanı HİZMETLİ (MERSİN TÜM İLÇELER)

[font=helvetica]ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü (van / erciş )...[/font]
Hayırlı olsun ben 2013 teki ÖMSS il ercişe atanmıştım 2 ay öncede ankaraya tayinle geldim kapalı cezaevinden.İşbaşı süreciyle ilgili yardımcı oluruz.özel mesaj kutuma telfnunu yaz.

85.6 ortaogretim Amasya Meb şükür 3 tercıh Memleketime kavuştum.

85.6 ortaogretim Amasya Meb şükür 3 tercıh Memleketime kavuştum.

88.376 diyarbakır dicle üni hizmetli:)sordum masabaşıymış temizlik yapmıyorlarmış:))birde servisle e

Hayırlı olsun arkadaşalar. darısı atanamayanların başına...

Üst Alt