Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için özel hastanelerden rapor alabilir miyim?

Mkzlç

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar sistemde görünmüyor fakat yüzde 18 engelli raporum var.ehliyet için özel hastenelerden rapor alabilirmiyim
Aile hekimine gittim ortopedik engeliim olduğunu belirttim bu sebebten 5 hekime sevk etti,devlet hastaneleriyle değilde özel hastanelerden kolylıkla alabilirmiyim .??

Teşekür ederim cevabınız için ama mutlaka özel bi hastaneden almam gerekiyor

Heyet söz konusu ise zor çok kısa zaman önce benim başıma geldi heyet olduğu için komisyona sevk etsede kabul edilmiyor

evet senın durum biraz sıkıntılı zmn kaybetme sevk al

Senin sevk ettiği beş bölüm var örnek veriyorum göz nöroloji ortopedi göz doktoruna muayene olup oradan onay alabilirsin gidip nöroloji doktoruna muayene Edip oradan onay alabilirsin hepsini illa devlette yapmak zorunda değilsin

asıl sorun aile hekimine gitmekte başlıyormuş .aile hekimi sevk yaptığı andan itibaren herşeyi kilitliyor ne olursa olsun İlk özel hastaneden almaya bakın.

Zor gibi duruyor .aile hekimiyle görüşüp sevkin iptalini deneyeceğim

Peki aile hekimine gitmeden özel hastaneden engelli ehliyetini normale cevirmek isteyen olursa özel hastaneden rapor alırsa gecerli olurmu

Üst Alt