Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ehliyet icin aldigim raporu kaybettim! Ne yapabilirim?
Ben bu kagidi kaybettim yeniden saglik ocagina basvurup yenuden hastaneye ve il saglik mudurlugune gitmemmi gerekiyor yoksa bu belgenin benzerini verirlermi bana il saglik mudurlugunde kaybettigimi soylesem
Ehliyet İçin İl Sağlık Müdürlüğünden Aldığım Belgenin Aslını Kaybettim
Fotokopisini gidip aldım bugun aslı gibidir yapıp verdiler bununla ehliyet alabilirmiyim emniyette sorun çıkarmı ?
Sol kol dirsek altım yok bana verilen kod lar 35.04, 40.14
enes bey ben şimdi bi kursu aradım adam hastaneden rapor alman lazım filan dedi hangi sürücü kursuna yazılmam gerek bildiğiniz varmı bide bu kağıt yeterlimi ehliyet için kaç gündür kafayı yemek üzereyim
buraakatakan
Eski ehliyet belgeniz varsa, evet bu belge ve eski ehliyetinzle emniyete gidip değişim işlemini yapabilirsiniz,eski ehliyetiniz yoksa bu belgeyle ilk önce sürücü kursuna başvurmanız gerekir.
buraakatakan
Evet bu belge ehliyet değişimi için yeterlidir.
Tabi sizin eski ehliyetiniz varsaydim.
Eski ehliyetiniz varsa bu belge ile emniyete,eski ehliyetiniz yoksa bu belge ile sürücü kursuna basvurunuz. Kesin bilgidir.
ehliyetim yok abi ilk defa çıkarıcam sağlık ocağından başladım orası ortopeidye sevk etti sonra o hastaneye bıraktım il sağlık müdürlüğünden aradılar kodları yazdılar işte Belge Göster ilk defa ehliyet alıcam sol kol dirsek altım yok
O zaman senin ilk önce sürücü kursuna başvurman gerekiyor, ilk kayıt yerin orası.
Bu aslı gibidir raporu emniyet kabul ediyor,sürücü kursu da kabul etmek zorundadır. Emniyetin kesinlik Aslı Gibidir Raporu Kabul Ettiğini Biliyorum.