Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet icin aldigim raporu kaybettim! Ne yapabilirim?

Hipoksi

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
2
Ben bu kagidi kaybettim yeniden saglik ocagina basvurup yenuden hastaneye ve il saglik mudurlugune gitmemmi gerekiyor yoksa bu belgenin benzerini verirlermi bana il saglik mudurlugunde kaybettigimi soylesem

Ehliyet İçin İl Sağlık Müdürlüğünden Aldığım Belgenin Aslını Kaybettim

Fotokopisini gidip aldım bugun aslı gibidir yapıp verdiler bununla ehliyet alabilirmiyim emniyette sorun çıkarmı ?
Sol kol dirsek altım yok bana verilen kod lar 35.04, 40.14
rEaA1B.jpg

Evet Hastaneden Yapılan ASLI GiBiDiR Raporuyla emniyette Sorun Çıkmıyor,Geçerlidir.

enes75

ama bu belgeyi ben il sağlık müdürlğünden aldım az önce bi surucu kursunu aradım adam dediki ehliyet alman hiç hastaneden rapor alman gerekir

buraakatakan
iddiaya girerim ki:)
Senin bu Aslı Gibidir Raporuna Baktım ve Emniyete gittiğinde ehliyet değişimi için sorun olmayacaktır.

enes bey ben şimdi bi kursu aradım adam hastaneden rapor alman lazım filan dedi hangi sürücü kursuna yazılmam gerek bildiğiniz varmı bide bu kağıt yeterlimi ehliyet için kaç gündür kafayı yemek üzereyim

buraakatakan
Eski ehliyet belgeniz varsa, evet bu belge ve eski ehliyetinzle emniyete gidip değişim işlemini yapabilirsiniz,eski ehliyetiniz yoksa bu belgeyle ilk önce sürücü kursuna başvurmanız gerekir.

il sağlık müdürlğünden aldım bugün zaten bu belge ehliyet için değilmi sürücü kursları diyor hastaneden rapor almalısınız

buraakatakan
Evet bu belge ehliyet değişimi için yeterlidir.

Tabi sizin eski ehliyetiniz varsaydim.
Eski ehliyetiniz varsa bu belge ile emniyete,eski ehliyetiniz yoksa bu belge ile sürücü kursuna basvurunuz. Kesin bilgidir.

ehliyetim yok abi ilk defa çıkarıcam sağlık ocağından başladım orası ortopeidye sevk etti sonra o hastaneye bıraktım il sağlık müdürlüğünden aradılar kodları yazdılar işte Belge Göster ilk defa ehliyet alıcam sol kol dirsek altım yok

O zaman senin ilk önce sürücü kursuna başvurman gerekiyor, ilk kayıt yerin orası.
Bu aslı gibidir raporu emniyet kabul ediyor,sürücü kursu da kabul etmek zorundadır. Emniyetin kesinlik Aslı Gibidir Raporu Kabul Ettiğini Biliyorum.

yaz boz yapmışlar adam gibi yazı yazamıyor şerefsizler

buraakatakan
il sağlıkta aldığın rapor gecerli diyer evraklarınla beraber kursa verirsin inşallah yazılı sınavda başarılı olursun

Otv indirimi icin napmam gerek kesin alirmiyim

buraakatakan
hastanede aldığın raporda ötv tartibat yazıyorsa sıkıntın kalmaz yazmıyorsa yeniden heyete gün alıp işletmen gerek ötv tertibatı

Üst Alt