10.02 ( otomatik vites ) verirler ise maliye bunu kabul ederek ötv mtv indirimini onaylayacak mı ? ben sol kol engellisiyim hadi diyelim emniyet sorun yaptı illa bir aparat olacak dedi 35.04 ( Direksiyondan sağ eli çekmeden kullanılabilen kontrol cihazları ) kodu'nu da eklettik bir şekilde ve sinyal kolları farları sağ tarafta kontrol edecek şekilde birşeyler yapıldı ve emniyet kabul etti engelli aracı olduğunu, engelli ehliyetimiz oldu lakin, vergi dairesi 10.02 kodu'na ne diyecek ? Daha önce sinyal kolu ve far vs. aparatlarına tertibat olarak kabul etmiyordu. Şimdi eskisi gibi " tertibatlı manuel vites / tertibatsız otomatik vites " şeklinde bir ibare yazdırma olayıda yok. Hem manuel hem otomatik vitesi kapsayacak bir kod'da yok ve her iki vites türünü ayrı ayrı iki kod yazacaklarınıda sanmıyorum yeni düzenleme ile. bu kod listesi ile sağlık bakanlığının ve emniyetin bir şekilde mevzuatlarını düzenlediğini farz ediyorum ve merakla maliye'nin/vergi dairesi'nin ne yapacağını bekliyorum...