Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

e-Devlet'e erişkinler için ıslak imzalı engellilik sağlık kurulu arşiv raporları sorgulama eklenmiş

@barcan88, soruolarak yazarsan klasik bir cevap alırsın
gel cimere bi ukalalık yapıp çözüm sunalım
varolan rapora karekod eklemek zordur cunku ben olsam yarın yarın diye ötelerim böyle gelen bi talebi

elimizde 2 senaryo var
1. senaryoda zaen karekodlu raporlar: karekod sayesinde doğrulama yapılıyor ama oda duzgun değil ama olsun bunada rağzıyız
2. senaryoda eskiden alınmış karekodu olmayan hattaa bazılarında pas izleri olan sararmış raporlar
işşte tamda burda başlıyoruz
amacımız bu raporlara karekod eklensin gibi dersek algısal olarak bu reddedilir yada uzun zaman planlamasına atanır

ama biz ters yoldan istediğimizi alabiliriz
öncelikle elimizdekilere bakalım
1) edevlette olan karekodsuz ıslak ,mzalı rapor pfi
2) sağlık bakanlığı Rapor Referans Numarası odğrulama sistemi

talebimiz nasıl olmalı peki

pek guzel süreç iyileştirmede mahiddar abilerim/ablalarım
edevlette karekodsuz olan raporların altına sistem otomatik bir alan atasın bu alanda bir karekod yer alsın
o karekod ,çeriğinde Rapor Referans Numarası tc kimlik ad soyad içersin
karekod okutulunca otomatik https://erapor.saglik.gov.tr/verificationserviceweb/ web sayfası açılsın ve karekod içindeki bilgileri lgili alana yazılarak sorgula butonuna basılsın

özet action: karekod okutulunda https://erapor.saglik.gov.tr/verificationserviceweb/ sayfasında sorgula diyince ne görüyorsak o çıkacak karşımıza

buda bize sonrradan monte bile olsa geçerliliği doğrulanabilir rapor çıktısı iibrazı fotokoposi sağlayacaktır

be hey dürzü cok kolay gibi yazıyosun adamlar yapmıyosa vardır bi bildiği dediğinizi duyar gibiyim

evet vardır muhatkak bir bildikleri veya eski raporların bu şekilde kullanılmasında bir risk
ama kendimce böyle bişey olsa daha iyi olmazmı diye düşündüm

@ENGELLEKTUEL, yoooooo, kesinlikle güzel öneri. Vardır bildikleri demem. çünkü bir bildiklerinin olduğu yok. yazalım cimere bu öneriyi.

@barcan88, hocma belki 30 dklık iş ama emin en hiçnin akılbir çalışan bunun altına elini atmaz
bunun tepeden birinin akıl edip sağlık bakanlığı ile entegre böyle bir proje var yapın demesi lazım işi yapmak 30 dk ama aradaki kordine entegre gibi olaylar ise 1 yılı bulur genelde
o yuzden söylemesi kolay diğelim
ben rapor fotokopisinin üstüne fake olsada kendim referans no ve qr kod koyup digiyorum walla
biri çıkar ordan bunda karekod yok ter felan ugrasamam valla
insanlar inan çkok kibirli hele hastahane çalışanları memurlar mehdi egosu tasıyor nerdeyse :)
bu tur durumlarsa salağı bilmezi oynamak en güzeli valla #tavsiyemdir

Üst Alt