Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

e-Devlet'e erişkinler için ıslak imzalı engellilik sağlık kurulu arşiv raporları sorgulama eklenmiş

Rapor uevbde bilgileri var ama raporun resmi yok bunasıl düzeltilecek

@nu067, tahminen ya hepsi henüz sisteme girmedi, örneğin sizde rapor görüntüle dediğinizde ne diyor? Bende teknik aksaklık var yazıyor.

Ayrıca görüntülenmesi şart mı o da önemli?

Eski rapor sistemde gözüktüğünde araba almak icin vergi dairesi kabul eder mi

peki ben de bir şeyi merak ediyorum artık sistemde gözüken eski raporla kyk burs/kredisine başvurabilir miyiz

En eski hangi yıllara ait olanlar sisteme tanımlanmış 2001 tarihli raporum vardı acaba girer mi

@Sarman, yine tahmine dayanarak söylüyorum, MEB başvuru işlemlerinde ibraz edilen evrakların e-rapor sisteminde doğrulanacağını duyuruyor. Yeni yapılan bu güzel sistem de bizlerin eski ıslak imzalı raporlarına referans numarası vererek "e-rapor doğrulama" sisteminde görünmesini sağladığına göre bence artık sorun çıkmayacaktır. Yani umarım tek temennim bu yönde.

Raporların hepsinin UEVB numaraları çıkıyor. Fakat raporların kendi gözükmüyor bu sorunu yaşayan var mı?

Benim Raporum 2010 tarihli şizoaffektif bozukluk %80 sürekli bende indiremiyordum bu gün akşam saatlerinde şükür indirebildim ayrıca raporumda net şekilde resimde var

bu pdf yi resmi işlerde kullanabilir miyiz çıktı alıp ?

Raporu taratmak yerine resim çekip atmışlar bir sıkıntı olur mu meb başvurularında

E devlete en eski yüklenmiş engelli raporu yılları nedir o zamanlar TC no yoktu benim rapor 2002 yilinda

Ösymde falan işe yarayacakmı resim yoksa hastaneye gidilse resmi sisteme yüklerlermi

Gerçekten ıslak imzalı raporu görebiliyorum. Arşivden resmi çekilerek yüklenmiş. Yazıcıda taratıp sisteme yükleselerdi daha temiz olurdu. Neyse artık netice de iyi bir gelişme oldu. Bazı kurumları tarafından insanlara raporları e-imzalı olmadığından tekrar rapor almaları gerektiğini söyleniyordu. Bu yüzden tekrar heyete girdikten sonra oranı düşüp engelli statüsünü kaybedenler vardı. Tekrar rapor alanlar mağdur olduğu ile kaldı.

Bilgiler var resim yok nasıl olacak e rapor doğrulamadada çıkıyor ama taranmış rapor yok dior

@barcan88, Dosyadan çıkarılmadan üzerinden resim çekilip yüklenmiş. Hepsini dosyadan çıkar, tarat, sisteme yükle uzun sürerdi. Onun için böyle yapmış olabilirler.

2002 yılında %40 ortopedik engelim var ve bu raporum ıslak imzali mevcut raporla bu zamana tüm haklardan faydalandım emeklilik gibi ve diğer haklar gibi ancak TC kimlik o zamanlar yoktu acaba 2002 yılına kadar yükleme olacak mi devlet'te raporumu görebilecek miyim

Üst Alt