Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
e-Devlet'e erişkinler için ıslak imzalı engellilik sağlık kurulu arşiv raporları sorgulama eklenmiş
@Sarman, yine tahmine dayanarak söylüyorum, MEB başvuru işlemlerinde ibraz edilen evrakların e-rapor sisteminde doğrulanacağını duyuruyor. Yeni yapılan bu güzel sistem de bizlerin eski ıslak imzalı raporlarına referans numarası vererek "e-rapor doğrulama" sisteminde görünmesini sağladığına göre bence artık sorun çıkmayacaktır. Yani umarım tek temennim bu yönde.
@syhgul, oran %90 ve üstü ise maliye sıkıntı çıkarmaz. ama altındakilerde bazı bilgiler yazılması isteniyor. o bilgiler raporda yoksa maliye kabul etmiyor.
Benim Raporum 2010 tarihli şizoaffektif bozukluk %80 sürekli bende indiremiyordum bu gün akşam saatlerinde şükür indirebildim ayrıca raporumda net şekilde resimde var
Gerçekten ıslak imzalı raporu görebiliyorum. Arşivden resmi çekilerek yüklenmiş. Yazıcıda taratıp sisteme yükleselerdi daha temiz olurdu. Neyse artık netice de iyi bir gelişme oldu. Bazı kurumları tarafından insanlara raporları e-imzalı olmadığından tekrar rapor almaları gerektiğini söyleniyordu. Bu yüzden tekrar heyete girdikten sonra oranı düşüp engelli statüsünü kaybedenler vardı. Tekrar rapor alanlar mağdur olduğu ile kaldı.
@barcan88, Dosyadan çıkarılmadan üzerinden resim çekilip yüklenmiş. Hepsini dosyadan çıkar, tarat, sisteme yükle uzun sürerdi. Onun için böyle yapmış olabilirler.
2002 yılında %40 ortopedik engelim var ve bu raporum ıslak imzali mevcut raporla bu zamana tüm haklardan faydalandım emeklilik gibi ve diğer haklar gibi ancak TC kimlik o zamanlar yoktu acaba 2002 yılına kadar yükleme olacak mi devlet'te raporumu görebilecek miyim