Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

e-Devlet'e Erişkinler İçin Islak İmzalı Engellilik Sağlık Kurulu Arşiv Raporları Sorgulama eklenmiş

güzel bir hizmet. 2012, 2015 ve 2018 de almış olduğum raporlar listelenmiş ama açılmıyor. sizde açılıyor mu eski raporlar?

• Beğen
Reaksiyonlar: alfa
2007 yılı da görünüyor, ama görüntüle kısmı açılmadı.

2012 deki vergi indirimi raporu gözüküyor 2006 daki rapor da listelenmiş ama içi boş

Son düzenleme:
  • Beğen
@OturanBoğa, e devlet üzerinden "rapor görüntüle" dediğimde "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." yazıyor bunu anlarım.

Ardından referans numarasını e-rapor sistemine yazdığımda "
Taranmış Rapor
Taranmış Rapor belgesi bulunmamaktadır."

yazısı çıkmakta, ancak sol bölümde engel oranı, nerede ve ne zaman verildiği yazıyor.

Acaba sisteme henüz tam anlamıyla tanımlanmamış olabilir mi belgeler ?

• Beğen
kontrol ettim. taranmış halini görüyorum

• Beğen
merhabalar,

dün heyete girdim. bugün belki alabilirim diye hastaneye gittim, bana dediler ki "biz raporu göremiyoruz. rapor bizden çıktı, imzalanıp onaylandı. raporunuz e devlete 2 günde düşer herhalde ancak düşmemesinin sebebi biz değiliz ,sağlık bakanlığıdır " dendi.

şimdi bana bu rapor 1-2 günde lazım. kesin de bilgi vermemiş oldular. e devlete düşmesini beklemek dışında yapılabilecek birşey var mı??

Bende baktım oğlumun raporu gözüküyor pfd olarak indirdim rapor oşduğu gibi gözüküyor çok iyi olmuş bu

Bende kontrol ettim taranmış hali var ancak fotoğrafsız hali eklenmiş. Geçtiğimiz sene bu zamanlar enabızda da görebiliyordum.

Üst Alt